Bugün saat 12.30’a kadar açık olacak: Kargo bekleyenler dikkat!

Bugün kargo şirketlerinin saat kaça kadar hizmet vereceği merak konusu oldu. Kargo bekleyenler arife günü kargoların çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bugün kargolar kaça kadar açık? Kargolar kaça kadar dağıtım yapacak? Merak edilen soruların cevapları belli oldu.

Bugün arife günü olmasıyla birlikte kargo bekleyen vatandaşlar kargoların kaça kadar açık olacağını merakla araştırıyor. Bugün kargo şirketleri saat 12.30’a kadar dağıtım yapacak. Öte yandan bayram boyunca ise kargo şirketleri hizmet vermeyecek. Buna göre, Kurban Bayramı’nın resmî tatil olması sebebiyle 28-29-30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde kargo şirketleri açık olmayacak.

BUGÜN KARGOLAR AÇIK MI?

Arife günü yarım gün tatil olduğu için PTT ve diğer kargo şirketleri de yarım gün çalışacak. Ancak bazı kargo firmaları tam kapasite hizmet vermeye devam edecek.

ARİFE GÜNÜ KARGOLAR KAÇA KADAR DAĞITIM YAPACAK?

Kurban Bayramı sebebiyle kargo firmalarının birçoğu bayram tatili süresinde çalışmayacak. Ancak 27 Haziran arife gününde kargo şirketleri 09.00 ile 12.30 arasında dağıtım yapacak.

KURBAN BAYRAMI’NDA KARGOLAR AÇIK MI?

Kargolar, Kurban Bayramı’nın resmî tatil olması sebebiyle 28-29-30 Haziran ve 1 Temmuz 2023 tarihlerinde hizmet vermeyecek.

Exit mobile version