Yaşam

Bugün sizi neler bekliyor olacak? 14 Aralık günlük burç yorumları…

14 Aralık günlük burç yorumları… Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. Bugün Başak burçları bugün ruhen daha iyi hissederken, Terazi burçları bedensel yorgunluk ve sağlık problemleri yaşayabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 14 Aralık 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm detaylar…

Koç Burcu – (21 Mart- 20 Nisan )

Bugün başlatmak istediğiniz konuları başlatmak için çok uygun bir gün. Lütfen bunun için bazı girişimlerde bulunun. Yanlış anlaşılmalara ve dedikodulara karşı ekstra dikkatli olun. Aceleciliğiniz size pahalıya patlayabilir sakin bir şekilde hareket etmeye dikkat edin.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Her şeyi üzerinize geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sorunlarınızı saklamaya çalışırken ekstra çaba göstermek sizi yorgun düşürebilir. Her ne yaşıyor olursanız olun bunu göstermekten çekinmeyin. Hayatınızda neyi görmek istiyorsanız o şekilde davranın.

İkizler Burcu – (22 Mayıs- 22 Haziran)

İçsel anlamda kendinizi güçlü hissedebilir ve o gücünüzü fark edebileceğiniz bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle ilgili bazı kararlar alabilir ve bu kararları konuşmak için zaman kollayabilirsiniz. Her ne karar alırsanız alın kalbinizin sesine kulak vermeden kararınızdan emin olmayın.

Yengeç Burcu- (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sosyal çevrenizle buluşmak bugün sizin enerjinizi yükseltecektir. Sadece konuşurken ve dedikodulara karşı daha dikkatli olmaya çalışın. Ailenizle yapacağınız konuşmalarda anlaşılamayabilir ve bu konuda yorulabilirsiniz. Kendinizi anlatmak için uğraşmayın.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizin gündeminizde olabilir. Onlarla olan ilişkinizi gözden geçirebilir ve içinize silmeyen konularla ilgili konuşmak isteyebilirsiniz. Ama onlarla ilgili konuşmak için doğru zaman olmayabilir. Konuşmanızı biraz ertelemeniz daha doğru olacaktır.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Sizi oldukça heyecanlandıran bazı projeler veya fırsatlar önünüze gelebilir. Yeni bir işbirliği içine girebilir ve bu konuda oldukça heyecan duyabilirsiniz. Bütün şartları değerlendirdikten sonra karar verin hızlı hareketler ve kararlar içinde olmayın.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

İlişkilerinizde kendinizi yanlış ifade etmenizden dolayı yanlış anlaşılabilir ve bu konuda işin içinden çıkamayabilirsiniz. Konuşmalarında daha hassas olmalı ve yapıcı cümleler kurmaya özen göstermelisiniz. Aşk için heyecanlı gündemler olabilir, hazır olun.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım )

Bugün ilişkilerde özellikle ikili ilişkilerde pozitif konuşmalar içinde olabilirsiniz. Önemli görüşmeleri yapmak adına bugünü güzel değerlendirebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir yerden gelecek telefon bugün sizi şaşırtabilir. Lütfen konulara ön yargılı yaklaşmamaya çalışın.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Aile üyeleri ile aranızda var olan küskünlükleri artık sonlandırma zamanı. Hukuki meselelerle ilgili gündemleriniz olabilir. Finansal konularla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu aralar sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Beklenti içinde olduğunuz konularla ilgili duygularınız zaman aşımına uğrayabilir. Ya da bazı gecikmeler hevesinizi kaçırabilir. Her şey sizin kontrolünüzde ilerlemek zorunda değil. Lütfen sürprizlere karşı biraz açık olun.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugün çevrenizdeki insanlarla bazı gerginlikler içinde olabilirsiniz. Herkesin her söylediğine çok takılmayın. Sizin doğrularınızla başkalarının doğruları farklıdır. Siz kendi bildiğiniz yolda yürümeye devam edin. Kimsenin düşüncesi sizin gerçekliğiniz olmasın.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Finansal konularla ilgili güzel gelişmelerin olması sizi geleceğe dair daha umutlu kılabilir. Bu yönde planlarınızı güncelleyebilir ve hayal dünyanızı planlar doğrultusunda çalıştırabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz şeyleri gerçekleştirmek için biraz daha çaba sarf etmelisiniz.