EkonomiGündem

Bugün ve yarın için geçerli: THY ucuz bilet kampanyası başlattı!

Türk Hava Yolları (THY) tarafından ucuz bilet kampanyası başlatıldı. Bugün ve yarın alınacak biletler için geçerli olan kampanyanın detayları açıklandı. THY’nin kampanyası kapsamında, bugün ve yarın alınacak biletlerle ucuz uçuş imkanı sağlanacak. Biletler ise 599 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

THY’den kampanya duyurusu geldi. THY, 599 liradan başlayan fiyatlarla yurt içinde geçerli kampanya başlattı. THY’nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, kampanya kapsamında bilet fiyatları “EcoFly” ücret sınıfında 599, “ExtraFly” sınıfında 849, “PrimeFly” sınıfında ise 899 lira olarak belirlendi.

İNDİRİMLİ BİLETLERLE NE ZAMAN SEYAHAT EDİLEBİLECEK?

Yolcular, bugün ve yarın alınacak indirimli biletlerle 6 Şubat-4 Nisan 2024 tarihleri arasında yurt içinde seyahat edebilecek. Bu kampanya, THY’nin İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt ve ekonomi kabin uçuşlarında geçerli olacak.

98 BİN 290 KOLTUK AYRILDI

KKTC Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşların dahil edilmediği kampanya kapsamındaki biletler sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak. Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşları, THY’nin kod paylaşımı yaptığı seferleri ve AnadoluJet uçuşlarını kapsamayan kampanya için 98 bin 290 koltuk ayrıldı.

Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye, “https://www.turkishairlines.com/tr-int/kampanyalar/yurtici-ucak-bileti-kampanyasi/” internet adresinden ulaşılabilir.