EkonomiGündem

Bugünden itibaren ATM’ye gidin paranızı alabileceksiniz: Banka hesaplarına tam 25 bin TL yatırıldı!

Promosyon ödemeleriyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Polislere verilecek olan promosyon tutarı belli oldu. Öte yandan Adalet Bakanlığı’nda görevli memurların maaş promosyonları da bugünden itibaren hesaplara yatmaya başladı. Promosyon kapsamında memurların banka hesaplarına 25 bin TL yatırıldı. Ödemeler cuma gününe kadar tamamlanacak.

ÖDEMELER BUGÜN BAŞLADI

Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan memurların maaş promosyonları bugünden itibaren hesaplara yatmaya başladı. 25 bin TL’lik ödemelerin cuma gününe kadar tamamlanacağı vurgulandı.Öte yandan polislere verilecek olan maaş promosyonları da netleşti. Buna göre, polislere 27 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Geçtiğimiz günlerde Vakıfbank ile maaş promosyonu konusunda anlaşan Adalet Bakanlığı personeli için flaş bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanlığında görev yapan memurların maaş promosyonu bugün itibarıyla banka hesaplarına yatırılmaya başlandı.

25 BİN LİRA YATIRILACAK

Banka ile Bakanlık arasında 3 yıllık tek seferde ödenmek üzere ve herkese eşit miktarda olmak üzere 25 bin lira maaş promosyonu alması için anlaşma yapılmıştı. Yapılan anlaşma uyarınca promosyonlar 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında memurların hesaplarına yatırılacaktı.

CUMA GÜNÜNE KADAR ÖDEMELER TAMAMLANACAK

Bugün itibarıyla promosyonlar hesaplara yatırılmaya başlandı. Promosyon tutarının il bazlı olarak hesaplara yatırıldığı için gün farkının oluştuğu belirtildi. En geç cuma gününe kadar bütün memurların promosyon ödemelerinin yapılması bekleniyor.

POLİSLERE 27 BİN TL PROMOSYON

Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, yapılan görüşmeler neticesinde Vakıfbank’la varılan anlaşmaya göre, polislere 3 yıl için toplamda 27 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon ödemesi tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın personelin hesabına yatacak. Promosyon anlaşması 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek.