Ekonomi

Bugünden itibaren başladı: Market ve mağaza alışverişlerine verilecek!

21 Mart tarihine kadar İş Bankası aracılığı ile Özdilek Hipermarketler’den ve Mağazalar’dan tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri ilk alışverişinize 30 TL MaxiPuan verileceği bildirilirken bunun yanı sıra Özdilek mağazalarında giyim ve tekstil alışverişlerinizde 8 taksit ayrıcalığı sunulacağı öğrenildi. İş Bankası’nın sunduğu kampanyaya göre Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ulaşabileceğiniz duyuruldu. Peki kampanyaya dahil olan kartlar nelerdir? İşte detaylar

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles,Maximum Genç)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartları, Ticari Bankamatik Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Ozdilekteyim.com internet sitesinden gerçekleştirilecek alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade veya iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 01 Nisan 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 21 Nisan 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 30 TL MaxiPuan kazanabilir. Alışveriş sonrası iptal veya iade edilen işlemler kampanyamız harcama hesaplamasına dahil edilmeyecektir. Kazanacağınız MaxiPuan’ları Maximum anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.