Bülent Ersoy’dan ilginç anons: “Divanız Çeşme’de evlendi!”

Yıllardır müzik sektöründe olan ve gençlik zamanlarından bu zamana kadar Türk müziğinin en güçlü seslerinden birisi olmayı başaran “Diva” lakaplı Bülent Ersoy, seslendirdiği şarkılar ile başarısını muhafaza etmeye devam ediyor. Sahne performansları, özel yaşantısı, kullandığı eski Türkçe kelimeler ve diğer özellikleri ile Türk müzik camiasının en çok dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran ve oturduğu koltuğu da sonuna kadar hak ettiğini her dönemde ispat eden Bülent Ersoy, lüks hayata olan düşkünlüğü ile de biliniyor.

Oldukça yüksek fiyatlar karşılığında sahne alan ve yıllardır sektörün en çok kazanç elde eden ismi olarak gösterilen şarkıcı Bülent Ersoy, kazandığı paraların çoğunu mücevhere yatırıyor. Özellikle yüzüklere olan düşkünlüğü ile bilinen Diva Bülent Ersoy, uzun yıllardır bu tutkusu sebebi ile magazin basını tarafından yakından takip ediliyor.

Bir süredir hayatında kimse olmayan ancak bundan önceki yıllarda kendisinden yaşça oldukça küçük kişiler ile beraberlik yaşayarak magazin basınının dikkatini çekmeyi başaran Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu. “Divanız Çeşme’de evlendi” açıklaması ile magazin gündemini sallayan Ersoy’un gerçekten evlendiği düşünüldü. Ancak gerçek, hemen sonra ortaya çıktı.

EVLENDİ Mİ?

Şarkıcı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde bomba bir açıklamaya imza attı. “Divanız Çeşme’de evlendi” sözleri ile dikkat çeken Ersoy’un, gizli saklı evlendiği düşünüldü. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre Bülent Ersoy’un, Çeşme’de lüks bir taş ev aldığı öğrenildi.

20 MİLYON TL!

Bülent Ersoy’un Çeşme’de aldığı evin bir taş ev olduğu öğrenildi. Kulislerden gelen bilgilere göre Ersoy yeni evine tam olarak 20 milyon TL ödedi.

MASRAFI İLE 50 MİLYON TL’Yİ BULDU!

Evi alır almaz Kleopatra havuzu yaptırılmasını isteyen Bülent Ersoy’un, yeni evi için harcadığı toplam paranın 50 milyon TL’yi bulduğu iddia edildi.

Exit mobile version