Burada pazarlar, eğlence yerleri kapatılacak, metro ve otobüs seferleri durdurulacak: 3 Günlük corona virüsü karantinası kararı alındı!

2019 Yılında Çin’de adını duyuran corona virüsü 2020 yılında Türkiye dahil birçok ülkede tespit edilmişti. Bu nedenle corona virüsü ile ilgili gelişmeler herkesi yakından ilgilendiriyor. Son olarak ise Çin’de bir ilçede bu sabahtan itibaren 3 günlük geçici karantina ilan edildiği öğrenildi.

Dünyanın corona virüsü ile imtihanı devam ediyor. Bu kapsamda Çin’den yeni haberler geldi. Ülkede Vuhan kentinin Ciangşia ilçesinde 3 günlük karantina kararı alındığı ortaya çıktı.

4 Kişi pozitif çıktı

Hala dünya genelinde birçok kişinin corona virüsü test sonucu pozitif çıkıyor. Çin’de Ciangşia ilçesinde 4 kişi pozitif çıkınca geçici karantina kararı alındı.

Öte yandan Ciangşia ilçesinde tarım ve gıda ürünleri pazarları, eğlence yerleri, kliniklerin kapatılacağı öğrendi. Otobüs ve metro seferleri ise durdurulacağı ifade edildi. Ayrıca ilçedeki kişilerin karantina süresince ilçeyi terk etmemeleri gerekiyor.

Exit mobile version