Yaşam

Burç yorumlarını okumadan güne başlamayanlar! 13 Aralık günlük burç yorumları!

13 Aralık günlük burç yorumları… Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. Bugün Başak burçları bugün ruhen daha iyi hissederken, Terazi burçları bedensel yorgunluk ve sağlık problemleri yaşayabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 13 Aralık 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm detaylar…

Koç Burcu – (21 Mart- 20 Nisan )

İş hayatınızla alakalı bir karar arifesinde olabilirsiniz. Her ihtimali düşünerek karar alın. Bir anlık dürtülerle hareket etmemeli fevri bir şekilde karar almamaya dikkat vermelisiniz.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Planladığınız seyahatleri ertelemeniz gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Planlarınızın ertelenmesi sizi biraz üzebilir ama ertelenmesinde de bir hayır olduğunu düşünerek olaylara iyi yönünden bakmaya çalışın.

İkizler Burcu – (22 Mayıs- 22 Haziran)

Yakın çevrenizle aranızda geçen diyaloglar da yanlış anlaşılabilir ve bunları çözmek için çaba gösterebilirsiniz. Geçmişte yaşanan olayları tekrar gündeme getirmeyin ve artık bu konuyu bitirerek affeden taraf siz olun.

Yengeç Burcu- (23 Haziran- 22 Temmuz)

Daha öncesinde yaptığınız bir ödemeyle alakalı bir bir konu gündeminiz olabilir. Geçmişteki dekontlarınızı karıştırarak bu karışıklığı önleyebilirsiniz. Eğer elinizde kanıtlayabileceğiniz bir şey yoksa gerekli mercilere başvurarak elinize evrakların geçmesini sağlayabilirsiniz.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Korkularınızla yüzleşmek zorunda kalabileceğiniz bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Bu konuda sizi yoran yıpratan ve canınızı acıtan her ne ise bunu çözmek için mücadele etmeli, canınız çok yansa bile konunun üzerine giderek bir sonuca varmalısınız.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Bugün alışveriş tutkunuz sizi maddi anlamda sarsabilir. Abartılı harcamalar yaparak bütçenizin dengesini bozabilirsiniz. Ya da çevrenizdeki insanlara uyum sağlamaya çalışırken maddi anlamda zorlanabilir ve yaşadığınız stres sağlığınıza olumsuz etkileri olabilir.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Arkadaşlarınızla plan yapabilir ve yaptığınız görüşmeler sonucunda enerjiniz tazelenebilir. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek sizin en sevdiğiniz aktiviteniz olabilir.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım )

Yoğun olmanızdan dolayı yapamadığınız veya ihmal ettiğiniz işleri tamamlamak adına güzel bir gün. Yarın kalan işleri tamamlamak için çevrenizden gereken desteği alabilir ve yardımlaşarak bir çok işi bitirebilirsiniz.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Yaşanılan bir olay hakkında sizin jüriliğinize başvurulabilir ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Olaylara duygusal yaklaşmamalı ve olayları objektif değerlendirerek fikirlerinizi beyan etmelisiniz.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Çıktığınız yolda yön kaymaları içinde olabilirsiniz. Ne olursa olsun hedefinizden şaşmamalı ve ona ulaşabilmek adına elinizden geldiğince gayret göstermelisiniz. Tereddüt içine düştüğünüz her an tüm kararlılığınızı kaybedebilirsiniz.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Uzun süredir belirsiz olan aşk hayatınız bu aralar netleşebilir ve karşı taraftan gerekli ilgiyi, şevkati ve sevgiyi görebilirsiniz. Eğer bir partneriniz yoksa yeni bir aşka merhaba diyebilirsiniz. Her durumda da sevginizi göstermekten çekinmeyin.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Etrafınızdaki insanların sizi anlamadığını düşündüğünüz bir süreç içinde olabilirsiniz. Kendinizi, duygularınızı ve hayallerinizi değerlendirdiğiniz bugünlerde yeni kararlar içinde olabilirsiniz. Kendi hayalleriniz dışında hiç kimsenin hayalini taşımak için uğraşmayın. Odağınız kendiniz ve kendi hayalleriniz olsun.