Genel

Burç yorumlarını okumadan günü geçmeyenler ! 30 Kasım 2021 burç yorumları!

Bugün 30 Kasım günlük burç yorumlarında neler var? Yükselen burçları bugün neler bekliyor? Haftalık, günlük burç yorumları meraklıları aşk, evlilik, sağlık, kariyer gibi konularda 2021 29 Kasım Pazartesi 2021 günü neler yaşanacak araştırıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları… Yeni haftada günlük, haftalık burç yorumları astroloji haritanızda aşk, para ve sağlığınızda sizi neler bekliyor?

Günlük burç yorumları hayatınız hakkındaki ipuçlarını sizlere sunuyor. Günlük burç yorumları ile burcunuzda neler oluyor, ne tavsiye ediliyor öğrenebilirsiniz. Ayrıca burç yorumları ile sağlık, iş, para, aşk gibi konularda ne gibi gelişmeler var bilgi edinebilirsiniz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile bugün ve bu hafta neler olacak, bir aylık süreçte sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 30 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları…

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 KASIM

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen kuruntularınız yüzünden problemleri abartmaya başladınız. Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak ve onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda başarılı davranıyorsunuz.

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

İçinizde gerçekleştiremediğiniz düşleriniz var. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bugün düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmanın ötesine taşımalısınız.

Yengeç Burcu-(22 Haziran-23 Temmuz)

Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar yaratıcılığınız konusunda size yeni ufuklar açacak.

Aslan Burcu- (24 Temmuz- 21 Ağustos)

Güneş kombinasyon burcunuz Yay’da ilerliyor ve arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusalsınız. Bugün yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünerek daha da hızlanmalısınız.

Başak Burcu- (22 Ağustos- 23 Eylül)

Çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Ama her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve iç disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

Terazi Burcu – (24 Eylül- 23 Ekim)

Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

Akrep Burcu- (24 Ekim- 23 Kasım)

Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Köklü değişim gezegeni Plüton maddi konularda sizi temkinli yapıyor. İlham veren Neptün, Balık burcunda geri giderken duyguların hafife alınmayacağını biliyorsunuz.

Yay Burcu- (24 Kasım- 22 Aralık)

Dağınık çalışanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakimsiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Olaylara esnek bakmalısınız.

 

Oğlak Burcu – ( 23 Aralık- 20 Ocak)

Cesur ve zor işleri yardım almadan başarıyorsunuz. İlham veren Neptün Balık’ta geri giderken, kurduğunuz sağlam dostlukların yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız. Pürüzlerden kurtulmalısınız.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat )

Çevrenizde size yaklaşmak isteyen çok kişi var. Onların paylaşmak istedikleri konulara çekimsersiniz. Siz sabit düşünüyorsunuz. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

Balık Burcu – (20 Şubat- 20 Mart)

Aşkta tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz ediyor. Çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Kendinize olan güveninizi çevrenize de yansıtmalısınız.