Burçin Terzioğlu’ndan imaj değişikliği! Poyraz Karayel’in Ayşegül’ü geri döndü!

Türk televizyonlarının aranan yüzlerinden birisi olan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, yıllardır kamera önünde rüzgarlar estirmeye devam ediyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan ancak sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu, Instagram hesabı aracılığı ile yaptığı paylaşımlar ile birlikte hayranları ile hasret gideriyor.

Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan ancak reytinge kurban giderek 10’uncu bölümünde erken final yapan Yalancı isimli dizi ile izleyicinin karşısına çıkan Burçin Terzioğlu, ekran önü macerasına ara vermiş olmasına rağmen gündemde kalmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında “yine yeni yeniden” yazılı bir paylaşımda bulunan Terzioğlu’nun değişimi, dikkatlerden kaçmadı.

Kızıl Burçin Geri Döndü!

Yıllardır kamera önü projelerinde yer alan ve sergilediği oyunculuk performansı ile izleyiciyi kendisine hayran bırakmayı başaran ünlü güzel Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Burçin Terzioğlu’nun kahverengi saçlarını boyattı görüldü.

Daha önce de imaj değişikliğine giden ancak genel olarak hep aynı görmeye alışık olduğumuz Burçin Terzioğlu, ani bir karar ile saçlarını kızıla boyatma kararı aldı. Terzioğlu’nun bu değişimine, dakikalar içerisinde binler övgü geldi.

Ayşegül’ü Yad Ettiler!

Burçin Terzioğlu’nun kızıla boyatmış olduğu saçları, takipçileri tarafından oldukça beğenilirken, ünlü oyuncunun bu tarzı yıllar önce rol aldığı ve şu an tekrar bölümleri ile bile yakından takip edilmeye devam edilen Poyraz Karayel’deki karakterine benzetildi. Ünlü oyuncunun takipçileri kızıl saçlı Burçin ile Poyraz Karayel’in Ayşegül’ünü andı.

Yeni Proje Geliyor!

Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Yalancı isimli dizide oyuncu Salih Bademci ile beraber rol olan Burçin Terzioğlu, dinlendiğini ve ekranlara geri dönmeye hazır olduğunu belirtti. Terzioğlu okuduğu projelerin olduğunu ve henüz karar verme aşamasında olduğunu ifade etti.

Exit mobile version