Gündem

Burcu Esmersoy göbeği açıkta olan fotoğrafını paylaştı, övgü üstüne övgü yağdı Yaşlanmamayı bulmuş!

Uzun yıllardır ekranlarda görmeye alışık olduğumuz güzel ve başarılı simalardan birisi olan sunucu Burcu Esmersoy, bir süredir ekran önü macerasına ara vererek özel hayatına yöneldi. Kendine vakit ayıran, çeşitli çekimlere katılan ve bol bol gezen başarılı güzel, bu esnada da sosyal medyayı aktif olarak kullanmayı ihmal etmiyor.

Çekimlerini, makyaj anlarını, arkadaşları ile sohbetlerini, eğlenceli hallerini paylaşmaktan geri kalmayan ve sosyal medyadaki aktifliği sayesinde de takipçileri ile daima etkileşimde kalmayı başaran Burcu Esmersoy, iddialı pozları ile de sık sık gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu derin göğüs dekoltesi olan elbiseli fotoğraf paylaşımı ile sosyal medyayı yerinden oynatan Burcu Esmersoy, çıktığı Paris tatilinden de kareler paylaşmaya devam ediyor. Güzelliği ve mütevazi tavrı ile adeta büyüleyen Esmersoy, bu kez de Paris’ten yaptığı paylaşım ile sosyal medyanın gündemine ilk sıradan giriş yaptı.

Burcu Esmersoy’dan Paris Çıkartması!

 

Aşıklar şehri Paris’e bir gezi düzenleyen ve seyahatinde yaşadığı güzel anları sıklık ile sosyal medya hesabından paylaşan güzel sunucu Burcu Esmersoy, takipçilerinin beğenilerini kazanmaya devam ediyor. Burcu Esmersoy’un güzelliğine övgüler yağdıran sosyal medya kullanıcıları, ünlü sunucuyu yakından takip ediyorlar.

Göbeği Açık Elbisesi Yaktı Geçti!

Paris ziyareti esnasında sarı, göbeği açık bir kıyafeti ile objektiflere poz vermeyi ihmal etmeyen Burcu Esmersoy, Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Saniyeler içerisinde binlerce beğeni ve yorum alan fotoğraf, sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

“Yaşlanmamayı Bulmuş Söylemiyor!”

Burcu Esmersoy’un son yaptığı paylaşıma sosyal medya kullanıcılarından övgü dolu yorumlar yapılırken, bir kullanıcı “yaşlanmamayı bulmuş söylemiyor” yorumu ile Burcu Esmersoy’un güzelliğini dile getirdi.