Genel

Burgan Bank, Alternatif Bank ve Şekerbank taşınmazların satışına başladı! Dubleks dairelerin fiyatları emlak sektöründe şok etkisi yarattı!

6 ayı aşkın süredir bir düşen bir yükselen döviz kurları ve altın fiyatları, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de fahiş fiyatlandırmaların ortaya çıkmasına sebep oldu. Kısa süre içerisinde oldukça yükselen gayrimenkul fiyatları, yatırım yapmak isteyen veya sadece kendi mülküne sahip olmak isteyen tüketicileri direkt olarak etkiledi.

Bankalar aracılığı ile satışa sunulan gayrimenkulleri araştıran tüketicilere, Burgan Bank, Şekerbank ve Alternatif Bank’tan müjdeli haber geldi. 3 banka, toplamda 4 yeni ilan yayınlayarak gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü duyurdu.

Burgan Bank Konut Fiyatlarını Düşürdü!

Gelişimini sürdüren özel bankalar arasında yer alan Burgan Bank, iki yeni gayrimenkul ilanı yayınladı. Banka, ilgili ilanlarına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank’ın “Bankadan” isimli ihale platformunda yayınlamış olduğu ilk ilanda Ankara ilinin Kazan ilçesinde 205 metrekare 5+2 dubleks dairenin satışa sunulduğu bildirildi. Hizmet bedeli 5 bin 664 TL olarak belirlenen daire için son olarak 268 bin 800 TL fiyat teklifi verildi.

Burgan Bank’ın ikinci ilanı da yine aynı bölgeden geldi. Banka 218 metrekare 5+2 dubleks daire için 6 bin 136 TL hizmet bedeli talep ederken, gayrimenkul için verilen son fiyat teklifi 262 bin 600 TL olarak açıklandı.

Şekerbank’tan Uygun Fiyatlı Tarla Satışı!

 

Uzun yıllardır bankacılık sektöründe faaliyet gösteren Şekerbank, bir yeni gayrimenkul ilanı yayınladı. “Bankadan” isimli ihale platformu aracılığı ile yayınlanan ilanda, Konya’nın Karapınar ilçesinde 17 bin 102 metrekarelik tarlanın 150 bin TL’den satışa sunulduğu bilgileri yer aldı. Platform ilgili gayrimenkul satışı için 4 bin 500 TL tutarında hizmet bedeli talep ettiğini bildirdi.

Alternatif Bank’tan Bahçe Satışı!

Alternatif Bank, bir yeni satılık bahçe ilanı yayınladı. Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yer alan 3.804,46 metrekare büyüklüğünde ki bahçenin 80 bin 800 TL’den satışa çıkarıldığını duyuran banka, hizmet bedelini 4 bin TL olarak duyurdu.