Burgan Bank Bursa’da icralık gayrimenkul satışına başladı: 188 metrekarelik dükkan için 89 bin TL ödeyen…

Burgan Bank Bursa ilinin üç farklı bölgesinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

BURGAN BANK’TAN BURSA OSMANGAZİ’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Intengo ile iş birliği yapan Burgan Bank, Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ilk ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank’ın Güneştepe Mahallesi’nde satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 188 metrekare olarak ölçülmüş olan dükkan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 1 milyon 980 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken bedel ise 89 bin 680 TL olarak açıklandı.

BURGAN BANK’TAN BURSA NİLÜFER’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Intengo ile iş birliği yapan Burgan Bank, Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ikinci ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank’ın Görükle Mahallesi’nde satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 300 metrekare olarak ölçülmüş olan dükkan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 3 milyon 700 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken bedel ise 174 bin 640 TL olarak açıklandı.

BURGAN BANK’TAN BURSA YILDIRIM’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Intengo ile iş birliği yapan Burgan Bank, Bursa ilinin Yıldırım ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak üçüncü ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank’ın Millet Mahallesi’nde satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 543 metrekare olarak ölçülmüş olan dükkan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 3 milyon 800 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken bedel ise 179 bin 360 TL olarak açıklandı.

Exit mobile version