Ekonomi

Burgan Bank İstanbul ihalelerini güncelledi: 95 metrekarelik dükkan 1 milyon 200 bin TL’den satışa sunuldu!

Uygun fiyatlı icralık gayrimenkul satışı için bir yasal ihale platformu ile anlaşmaya varmış olan Burgan Bank, söz konusu platform üzerinden düzenlemiş olduğu iki yeni ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

BURGAN BANK İSTANBUL İHALELERİNİ GÜNCELLEDİ!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformlarından birisi olan Bankadan üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyuran Burgan Bank, ihalelere komu olan icralık gayrimenkullerin İstanbul ilinin farklı bölgelerinde olduklarına dikkat çekti.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE İLANI!

İcralık gayrimenkul satışı için Burgan Bank platformu ile anlaşmaya varan Burgan Bank, anlaşma kapsamında düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Burgan Bank’ın Bankadan platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Söz konusu dairenin toplam kullanım alanını 95 metrekare olarak ölçen Burgan Bank, ilgili gayrimenkul için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 200 bin TL olduğunu bildirdi. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedeli ise 28 bin 320 TL olarak açıklandı.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Anlaşmada olduğu Bankadan platformu üzerinden yeni bir ihale daha geliştirmiş olduğunu duyuran Burgan Bank, ikinci ihalesi kapsamında İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde bulunan icralık bir iş yerini satışa çıkardığını duyurdu.

Burgan Bank’ın Bankadan platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık iş yerinin toplam kullanım alanı 69 metrekare olarak açıklandı. Ofisin 1+1 büyüklüğünde olduğunu belirten Burgan Bank, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 2 milyon 75 bin TL olarak açıkladı. Banka ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedelini ise 48 bin 970 TL olarak bildirdi.