Burgan Bank ve Garanti BBVA İzmir’de gayrimenkul satışına başladı: Bina ve arsası 55 milyon TL’den teklife açıldı!

Burgan Bank ve Garanti BBVA, İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan icralık gayrimenkulleri Intengo platformu üzerinden satışa çıkardıklarını duyurdu.

BURGAN BANK’TAN İZMİR’DE İCRALIK GAYRİMENKUL SATIŞI!

Burgan Bank anlaşmada olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Torbacılar ilçesinde bulunan bir dükkanı satışa çıkardığını belirten Burgan Bank, ayrıntıları paylaştı.

Burgan Bank Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu dükkanın toplam kullanım alanını 52 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 320 bin TL, ihale katılım bedelini ise 15 bin 104 TL olarak bildirdi.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR’DE İCRALIK GAYRİMENKUL SATIŞI!

Garanti BBVA da anlaşmada olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan bir arsayı üzerindeki bina ile satışa çıkardığını belirten Burgan Bank, ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu arsanın toplam kullanım alanını 1794 metrekare olarak açıkladı. Arsanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 55 milyon TL, ihale katılım bedelini ise 2 milyon 200 bin TL olarak bildirdi.

BURGAN BANK VE GARANTİ BBVA İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Garanti BBVA ve Burgan Bank tarafından Intengo platformu üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkullerin ihalelerine katılmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar, ihale katılım detaylarını araştırmaya başladı. İki banka da kendi özellerinde yayınlamış oldukları metinler ile ihale katılım süreçlerine ilişkin önemli bilgiler verdi.

Garanti BBVA ve Burgan Bank tarafından yayınlanan ihale katılım metinlerine göre ihaleler kapsamında gayrimenkuller için fiyat teklifinde bulunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların Intengo platformuna üye olmaları gerektiği bilgisi kaydedildi. Üyelik işlemlerinin hemen ardından da platform yönlendirmeleri kapsamında ihale katılım bedellerinin yatırılması gerektiğini ifade eden bankalar, sonrasında fiyat teklif ekranlarının erişime açılacağını ifade etti.

Exit mobile version