Burgan Bank’tan İzmir’de dükkan sahibi olmak isteyenlere müjde: Torbalı’da 320 bin TL’ye dükkan satılacak!

Burgan Bank, kendi bünyesinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını duyurarak, İzmir ilinde bulunan bir dükkan için düzenlenen ihalenin ayrıntılarını paylaştı.

BURGAN BANK’TAN GAYRİMENKUL SATIŞI!

Ülkemizin gelişimini sürdüren özel bankalarından birisi olan Burgan Bank, artan gayrimenkul fiyatları karşısında Intengo isimli yasal platform ile iş birliği yaptığını duyurarak Türkiye’nin 81 ilçesinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağını bildirdi.

BURGAN BANK’TAN İZMİR TORBALI’DA DÜKKAN SATIŞI!

Burgan Bank, son dönemlerde yukarı yönlü hareketleri hızlanan ve aralık ayında kırmış oldukları rekor seviyelere adım adım yaklaşan döviz kurları ve altın fiyatları sebebi ile giderek artan gayrimenkul fiyatlarına karşın, tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldığını duyurdu. Banka, İzmir ilinde uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olanlar için yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi.

Burgan Bank’ın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan dükkanın, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunduğu ve 52 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğu bildirildi. Banka, ilgili ihalenin başlangıç fiyatını 320 bin TL, ihale katılım bedelini ise 15 bin 104 TL olarak belirledi.

BURGAN BANK’TAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR?

Burgan Bank tarafından yayınlanan gayrimenkul ilanlarına teklif vererek uygun fiyatlar karşılığında taşınmaz sahibi olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle bankanın anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu Intengo’ya üye olmaları gerekmektedir. Platforma, platformun resmi internet sitesinde yer alan üyelik formunun doldurulması ile üye olunabileceği gibi 0 850 399 27 84 numaralı Intengo Çağrı Merkezi tuşlanarak da sürece ilişkin bilgi alınabilmektedir.

Intengo platformuna üyelik gerçekleştirildikten sonra sol tarafta yer alan filtreleme ekranı aracılığı ile gayrimenkul sahibi olunmak istenen bölgede bulunan gayrimenkullere ilişkin sorgulama yapılabilmektedir. Satın alınmak üzere karar verilen gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının ve ihale hizmet bedelinin yatırılmasının ardından teklif verme süreci başlamaktadır. İlgili ödemelerin yapıldığı gayrimenkule ilişkin fiyat teklifi, yine aynı ekran üzerinden verilebilmektedir.

Exit mobile version