Burgan Bank’tan kaçırılmayacak fırsat! İzmir Torbalı’da dükkan fiyatları yarıya indi! Üstelik kredi kullanılabilecek!

Bir süredir döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketler, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de yüksek oranlı zamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Hammadde fiyatlarının artması ile birlikte zamlanan sıfır konutlar, beraberinde ikinci el konutların da zamlanmasına sebep oldu.

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ötürü fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatları, durumdan istifade etmeye çalışan bazı kötü niyetli gayrimenkul sahiplerinin de etkisi ile oldukça üst rakamlara ulaştı. Hem kiraların hem de satılık gayrimenkul fiyatlarının üst seviyelere ulaşmış olduğu şu günlerde, birikimlerini değerlendirmek isteyen yatırımcılar ile kendi evlerine sahip olmanın hayalini kuran diğer vatandaşlar planlarını bir başka bahara ertelemek durumunda kaldılar.

Bir süredir geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve sunduğu uygun kredi hizmetleri ile müşteri sayısını arttırmayı başaran özel bankalardan birisi olan Burgan Bank, yeni dönemde giderek artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında olarak bir hizmet daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni dönemde anlaşma sağladığı yasal ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlı gayrimenkul hizmeti vereceğini bildirdi.

BURGAN BANK’TAN UYGUN FİYATLI DÜKKAN SATIŞI!

Gelişimini sürdüren özel bankalardan olan Burgan Bank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın Intengo isimli yasal ihale platformu ile anlaştı. Banka, ilgili platform aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Burgan Bank’ın Intengo aracılığı ile duyurmuş olduğu yeni kampanya kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde uygun fiyatlı dükkan satışı yapılacağının bilgisi kaydedildi.

BURGAN BANK İZMİR DÜKKAN FİYATI!

Burgan Bank’ın Intengo isimli platform aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunduğu ve büyüklüğünün de 52 metrekare olduğu bildirildi. Banka, ilgili ihale kapsamında belirlemiş olduğu ihale başlangıç bedelini 320 bin TL olarak açıkladı.

BURGAN BANK İZMİR DÜKKAN İHALESİ BAŞVURUSU

Burgan Bank, İzmir ilinde bulunan dükkan için düzenlediği ihaleye katılım sağlamak isteyenlerin, 15 bin 104 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

Exit mobile version