Burs arayan öğrenciler dikkat! Geri ödemesiz 1200 TL burs verilecek! Süre bitmeden hemen başvurun

T3 Vakıf Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji burs programıyla birlikte “Yüksele Yıldız, Eğitmen Metor ve Eğitim Desteği” adıyla burs yardımı sağlanacak.

2 bin öğrenciye toplamda verilecek olan burs ile aylık bin 200 TL’ye kadar burs yardımı yapılacak ve bu yardımdan liseden lisansüstüne kadar öğrenciler de faydalanabilecek. Verilecek olan burs ile öğrencilerin akademik kariyerleri ve gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanacak. Her bir burs programı için özel başvuru şartları bulunuyor. 4 senelik lisans bölümünde okuyan öğrenciler için hangi kriterlerde başvuru alınacağı da ortaya çıktı. Başvuruda yapmak isteyen adaylar resmi web sayfası üzerinden detaylı olarak bilgi elde edebilir.

Peki Bayraktar Milli Teknoloji Bursu için başvuru nasıl yapılır? Geri ödemesiz olarak verilecek olan bin 200 TL’lik bursa nasıl başvuru gerçekleştirilir?

Bayraktar Milli Teknoloji Burs Başvurusu nasıl yapılır?

Üniversitelerin lisans ve lisansüstü eğitiminde olan öğrencilere dair burs başvuruları 30 Kasım Salı gününde sona erecek. Burs için ayrılmış kontenjan 400 ile sınırlı olacak ve burs almaya hak kazananlara 10 ay boyunca 1.200 TL’lik burs verilecek.

Burs başvurusu hangi bölümlerde okuyan öğrenciler için açık olacak?

Müracaatta bulunmak isteyen adayların aşağıda yer alan başvuru şartlarını taşıması gerekli:

Aşağıdaki bölümlerden Deneyap Teknoloji Atolyelerinin bulunduğu şehirlerdeki üniversitelerde eğitim gören öğrenciler burstan yararlanabiliyor. Bölümler şunlar:

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü

Sosyoloji
Psikoloji
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Mühendislik

Burs başvurusu nereden yapılacak?

Burs başvurusu yapmak isteyen adaylar burs başvurularını internet üzerinden yapacak. Adayların bir belge veya bilgiyle müracaat etmesine gerek kalmayacak. Başvuru yapmak isteyen adayların Milli Teknoloji Burs Programı sayfasından detaylı bilgilere ulaşması gerekiyor.

Exit mobile version