Ekonomi

Bursa’da dükkan fiyatları uçuşa geçti! Burgan Bank 188 metrekarelik dükkanı 1 milyon 900 bin TL’den satışa çıkarttı!

Burgan Bank Bursa ilinin 3 farklı ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihaleye yolu ile satışa çıkardığını duyurdu. Banka, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

BURGAN BANK’TAN BURSA OSMANGAZİ’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka ilgili ihaleye ve ihaleye konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank tarafından satışa sunulan icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğu ve tam hisse ile satışa çıkarıldığı öğrenildi. Dükkanın toplam kullanım alanını 188 metrekare olarak açıklayan Burgan Bank, Intengo ihalesinin başlangıç bedelini 1 milyon 900 bin TL olarak belirledi. İhale katılım bedeli ise 89 bin 680 TL olarak bildirildi.

BURGAN BANK’TAN BURSA YILDIRIM’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Bursa ilinin Yıldırım ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka ilgili ihaleye ve ihaleye konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank tarafından satışa sunulan icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğu ve tam hisse ile satışa çıkarıldığı öğrenildi. Dükkanın toplam kullanım alanını 543 metrekare olarak açıklayan Burgan Bank, Intengo ihalesinin başlangıç bedelini 3 milyon 800 bin TL olarak belirledi. İhale katılım bedeli ise 179 bin 360 TL olarak bildirildi.

BURGAN BANK’TAN BURSA NİLÜFER’DE SATILIK İMARLI ARSA İLANI!

Burgan Bank Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka ilgili ihaleye ve ihaleye konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank tarafından satışa sunulan icralık gayrimenkulün arsa nitelikli olduğu ve tam hisse ile satışa çıkarıldığı öğrenildi. İmarlı arsanın toplam kullanım alanını 2 bin 324 metrekare olarak açıklayan Burgan Bank, Intengo ihalesinin başlangıç bedelini 265 bin 250 TL olarak belirledi. İhale katılım bedeli ise 2 bin 9 TL olarak bildirildi.