Burun estetikleri neden yaptırmalıyız?

Türkiye üzerinden en kaliteli estetik ve plastik merkezlerinden burun estetiği güvenle yaptırabilirsiniz. Bu özel işlemi hızlı ve garantili bir şekilde yaptırmanız mümkündür. Böylece karın germe ameliyatı gibi burun estetiklerinden de istediğiniz başarılı neticeyi alabilirsiniz.

Rinoplasti ameliyatı bugün daha hijyenik ameliyathane ortamından uygulanır. Bu bağlamda ameliyatınız boyunca herhangi enfeksiyona maruz kalmazsınız. Böylece yan etkisiz olarak burun estetikleri olabilirsiniz. Birçok avantajları olan burun estetikleriyle daha ince ve estetikli buruna sahip olursunuz.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nedir?

Burun estetikleri ya da rinoplasti, burundaki çeşitli biçim sorunlarının yok edilmesinde uygulanan en kaliteli estetik operasyondur. Bu bağlamda burun estetiği bugün daha çok tercih ediliyor. Uygulama açık ve kapalı burun estetikleri olarak uygulanır. Böylece karın germe işlemi haricinde açık ya da kapalı rinoplasti olabilirsiniz.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri almanız için burnunuzda kavisli ve burun etleri yer alması gerekir. Burun ucunuz düşük olması durumunda burun estetiği olabilirsiniz. Rinoplasti ameliyatı yasal kapsamda 18 yaşını dolduranlara uygulanır. Bu nedenle karın germe ameliyatı gibi değildir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri profesyonel doktor tarafından uygulanır. Bu nedenle karın germe ameliyatı gibi en etkili neticeler sunar. Burun kanatlarından kesiler açılır ve burun içerisine girilir. Özel neşterle burun içerisinden kemik ya da kıkırdak doku inceltilir. Böylece burun estetiği ameliyatı tamamlanır.

Burun Estetiği Sonrasında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Burun estetiklerinden sonrasında da bilinmesi gerekenler arasında ameliyattan sonraki ilk 30 gün boyunca burun darbelere karşı korunmalıdır. Bu yönde mutlaka doktor talimatlarına uygun bir şekilde davranılmalıdır. Burun estetikleri ameliyatından sonra burun sağlığı korunması gerekir. Bu nedenle işlemden sonraki 30 gün boyunca göğüs ve yüzüstü yatılmamalıdır.

Burun Estetiğinde Burun İçi Tampon Konulur Mu?

Burun estetiklerinde burun içi tampon konulur. Bu özel ürün burnun darbeler karşısında korunması için uygulanır. Bu nedenle burun estetiklerinin tümümde burun içerisinden de mutlaka özel tampon uygulanır.

Hastası Ne Zaman Taburcu Olur?

Burun estetikleri hastası ameliyat bittiği günde hastaneden taburcu edilir. Bu nedenle hastanın hastanede kalması söz konusu değildir. Sadece ciddi kanama durumunda kanama önlemi alınması açısından hasta 1 gün boyunca hastanede gözetim altında tutulabilir. Fakat bu durum çok nadiren görülebilir.

Estetik Sonrası Hastasında Çok Ağrı Olur Mu? Morluk Ya da Şişkinlik Olur Mu?

Estetik sonrası hastasında çok ağrı meydana gelmediği gibi ciddi anlamda ödem ve morluk oluşmaz. Bu nedenle burun estetikleri yan etkileri minimum düzeyde olan ameliyatlardır. Fakat kalitesiz klinik merkezlerinden yan etkiler ciddi anlamda meydana gelebiliyor. Bu bağlamda hastaların sadece kaliteli özel doktor klinik merkezinden bu ameliyatı yaptırması önerilir.

Burun Estetiği Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Burun estetikleri daha çok burunda ciddi anlamda şekil bozukluğu olması durumunda uygulanmalıdır.

Burun Estetiği Yaş Sınırı Var Mıdır?

Burun estetiklerinde herhangi yaş sınırı yoktur.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetikleri fiyatları bugün daha düşüktür.

Karın Germe Ameliyatı

Karın bölgesindeki fazla yağların alınmasına ise karın gerdirme ameliyatı adı verilir.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Karın gerdirme ameliyatları hızlı ve sağlıklı bir şekilde yapılır. Karın cildi alt ve üst yöne doğru gerdirilerek ameliyat gerçekleştirilir. Bunun haricinde karın germe ameliyatı için de doktor sitesinden erkenden tedavi randevusu alabilirsiniz.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Neler Yapılmalı?

Ameliyat öncesinde sigara ve alkol bırakılmalıdır. İşleme tok karnına da giriş yapılabilir.

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci

Karın bölgesi gerdirme ameliyatlarında iyileşme süreci 7 gündür. Ayrıca karın germe işlemi için en uygun fiyattan yaptırabilirsiniz.

Karın Germe Ameliyatı Ağrılı Mıdır?

Karın gerdirme ameliyatları ağrılı değildir.

Karın Germe Ameliyatından Sonra İz Kalır Mı?

Karın bölgesi gerdirme ameliyatlarından sonrasında herhangi izler kalmaz.

Doğum Sonrası Çatlaklar Karın Germe ile Geçer Mi?

Doğum sonrası deri çatlakları karın gerdirme ameliyatları üzerinden geçmez. Bu sorun için ayrı bir tedavi uygulanır.

Karın Fıtığı Karın Germe ile Giderilir Mi?

Karın fıtığı farklı bir hastalıktır. Bu nedenle karın fıtığı karın gerdirme ameliyatları üzerinden giderilmesi söz konusu değildir.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın bölgesi gerdirme ameliyatları fiyatları bugün daha düşüktür. Bu nedenle karın gerdirme

ameliyatları 81 ilden tercih ediliyor.

Exit mobile version