Genel

Buskirala’nın Ulaşım Avantajları

Özelleştirilmiş ulaşım çözümleri ile öne çıkan Buskirala havaalanı transfer, Vip transfer, şoförlü araç kiralama, minibüs kiralama ve otobüs kiralama hizmetlerini tek bir çatı altından sunuyor.

Tüm müşterilerine özel müşteri temsilcisi atayan firma, yüksek memnuniyet oranı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen ulaşım şirketi konumuna ulaştı.

Bir saatlik röportaj sonucunda öne çıkan hizmetlerini inceleyecek olursak;

Havaalanı Transfer Çözümleri

Baskirala olarak ta adlandırılan firma, havaalanı transfer hizmetini ülkemizin 59 havalimanında sunuyor. Bu denli kapsamlı bir hizmeti tek çatı altından kusursuz bir operasyon ile sunabilmeleri sektörel bir başarı hikayesi haline gelmiş.

Havaalanı ulaşımında en yoğun hizmet verdikleri havalimanları;

  • İstanbul Havalimanı
  • Sabiha Gökçen Havalimanı
  • Antalya Havalimanı
  • Esenboğa Havalimanı
  • İzmir Adnan Menderes Havalimanı
  • Milas – Bodrum Havalimanı
  • Dalaman Havalimanı
  • Çukurova Havalimanı

Bu listenin dışında olan tüm havaalanlarında da aynı kapsamda hizmetler sunuluyor. Fakat yoğun ve en ekonomik transferler bu destinasyonlarda veriliyor.

1.        Havalimanı Vip Transfer

Lüks beklentinizi sonuna kadar karşılayacak olan bu hizmet ile havalimanından şehir merkezine ulaşım bir keyif haline getirilmiş. Bu hizmette genellikle Mercedes Vip Vito kullanan şirket araç içi lüks dizayn ve donanımlar ile göz alıcı bir ulaşım imkanı tanıyor.

2.        Havalimanı Minibüs Transfer

Grup transferleri için en ekonomik çözümleri sunmak amacıyla farklı kapasite ve özelliklerde minibüsler ile transfer desteği sunuluyor. Bu hizmet ile şirketinize, kurumunuza veya geniş ailenize özel bir minibüs ile şehir merkezine pratik bir ulaşım imkanı alabilirsiniz.

Minibüs çeşitlerinde 8, 16, 19, 27 ve 31 kişilik araçlar bulunuyor. Üstelik tüm havaalanlarında.

3.        Havalimanı Otobüs Transfer

Baskirala 46, 50 ve 54 kişilik otobüs filosu ile kalabalık gruplar için havaalanı ulaşım hizmetleri sunuyor. Grubunuza özel keyifli bir ulaşım için sadece aracınızı seçip rezervasyonu yapmanız yeterli oluyor.

2+2 ve 2+1 otobüs seçenekleri ile de konforunuza katkıda buluyorlar. Otobüs filosu ise genellikle Mercedes, Man, Setra, Temsa ve Neoplan marka araçlardan oluşuyor.

4.        Havalimanı Shuttle Servis

Yoğun ulaşım ihtiyacının olduğu tüm havaalanlarında shuttle servisleri sunan firma, bu desteği ile ekonomik ulaşım avantajı sağlamış oluyor. Günün belirli saatlerinde şehrin birkaç noktasına düzenli seferler düzenler minibüs grubu araçlar ile kolay bir seyahat imkanı tanınmış.

5.        Havalimanı Özel Transfer

Buskirala ister bir kişi ister bin kişi sloganı ile öne çıkıyor. Tek yolcunun bulunduğu seyahatler için özel araç tahsis eden şirket özel bir havaalanı seyahati sağlıyor. Bu hizmette ise bazı havalimanlarında otomobil sunarken bazılarında 8 kişilik minibüsler ile hizmet veriyor.

Minibüs Kiralama Çözümleri

Özelleştirilmiş ulaşım çözümleri kapsamında iki farklı minibüs kiralama imkanı sunuluyor. Bunlar;

·       Şoförlü Minibüs Kiralama

Kalkış noktasını, ara noktaları, durakları ve tüm detayları sizin belirleyebildiğiniz bir özel şoförlü minibüs kiralama hizmeti alabilirsiniz. Bu hizmeti turlar, geziler, iş seyahatleri, düğün ve merasim amaçlı ulaşımlar gibi birçok farklı amaç için kullanabilirsiniz.

Şoförlü minibüs seçenekleri;

  • Şoförlü vip minibüs
  • 8 kişilik şoförlü minibüs
  • 16 kişilik şoförlü minibüs
  • 19 kişilik şoförlü minibüs
  • 27 kişilik şoförlü minibüs
  • 31 kişilik şoförlü minibüs

·       Şoförsüz Minibüs Kiralama

Araç kiralama hizmetleri kapsamında sunulan şoförsüz minibüs kiralama hizmetleri şoförlü olana kıyasla daha kısıtlı. Bu hizmette 8 kişilikten daha büyük minibüsleri şoförsüz olarak kiraya veremiyorlar.

Full kaskolu olarak sunulan bu minibüslerde günlük 150km limit bulunur. Kilometre aşımlarında ise ekonomik çözümler sunabiliyorlar.

Şoförsüz minibüs grubunda Mercedes Vito, Volkswagen Caravelle, Volkswagen Transporter, Citroen Jumpy ve Peugeot Expert bulunuyor.

Otobüs Kiralama Çözümleri

Kalabalık gruplar için özel otobüs kiralama hizmetleri sunan Buskirala, seyahatleri kiralayan müşterilerinin kontrolüne veriyor. Araç kalkış noktaları, mola noktaları ve benzeri tüm detayları siz belirlersiniz.

Kapınızın önünden kalkış yapan şehirlerarası otobüsler ile kilometre sınırı olmadan seyahat imkanı sunan Baskirala, aşağıdaki otobüs grupları ile toplu taşıma sunar.

  • 46 Kişilik Şehirlerarası Otobüs
  • 50 Kişilik Şehirlerarası Otobüs
  • 54 Kişilik Şehirlerarası Otobüs

Şoförlü Araç Kiralama

Araç kiralama günümüzde en sık tercih edilen kiralama yöntemlerinden biridir. Peki ya şoförlü? Buskirala şoförlü araç kiralama hizmetleri ile araç kullanmak istemeyen veya kullanamayanlar yolcular için onlarca araç seçeneği sunabiliyor.

Şoförlü otomobilden şoförlü otobüslere kadar tüm seçenekleri bulabileceğiniz bu hizmette otomobil grubu A1 yetki belgeli minibüs ve otobüs grubu ise D2 yetki belgeli araçlardan oluşuyor.

Baskirala’nın tüm hizmetlerini incelemek için www.buskirala.com adresini ziyaret edebilirsiniz.