Büşra Pekin’den, rol arkadaşı Ayberk Pekcan’a duygusal veda: Babacan abim, seni seviyorum!

Dizilerin ve filmlerinin aranan tecrübeli isimlerinden biri olan Ayberk Pekcan, dün itibari ile hayata gözlerini yumdu. Ünlü ismin vefat haberi hem sevenleri hem de sanat camiası tarafından büyük bir şaşkınlık ile karşılanırken, Pekcan’ın rol aldığı son filmde rol arkadaşı olan oyuncu Büşra Pekin Instagram hesabı aracılığı ile şaşkınlığını ve üzüntüsünü dile getiren bir paylaşım yayınladı.

Kansere Yenik Düştü!

Rol aldığı pek çok dizi ve film ile sanat camiasına adını yazdıran Ayberk Pekcan, geçtiğimiz sene içerisinde kansere yakalandığını duyurmuştu. Ünlü oyuncu ekim ayında, Instagram hesabı aracılığı ile yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti: “Sevgili dostlar, yaklaşık olarak on gün kadar önce sırt ağrısı şikâyeti nedeni ile gittiğim doktorda başlayan süreç, bugün itibari ile bu noktaya geldi. Ben, akciğer kanseri olmuşum. Ciğer üzerinde ki tümör, böbrek üstü bezlerine ve karaciğere de sıçramış.”

Sevenlerini ve dostlarını Instagram aracılığı ile yaptığı paylaşımda bilgilendirmeye çalışan Ayberk Pekcan, paylaşımına şu şekilde devam etmişti: “Maalesef ki bu hastalık, ilk başladığı zamanlarda herhangi bir belirti göstermemişti. Bugün kemoterapinin ilk günü. Bu süreçte en büyük desteğim olan ailem yanımda. Diğer yakın arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığım için elimden geleni yapacağım. Dualarınız ve sağlık dileklerinizi, benden eksik etmeyin. Kalın sağlıcakla…”

Büşra Pekin’den Duygulandıran Paylaşım!

Sayısız dizi ve filmde rol alan Ayberk Pekcan, son olarak Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı ve merhume sanatçı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı filmde oynamıştı. Rol arkadaşını kaybettiğinin haberini alan oyuncu Büşra Pekin, sosyal medya hesabı aracılığı ile bir paylaşımda bulundu.

Pekin, Instagram hesabından Ayberk Pekcan ile çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaşarak, ünlü oyuncuya şu sözler ile veda etti: “Canım Ayberk abim. Babacan abim. Gözyaşlarımı tutamıyorum. Seni çok seviyorum. Allah mekanını cennet eylesin.”

Filmi Şubat’ta Vizyona Girecek!

Ayberk Pekcan’ın rol aldığı son film olan Dilberay, ünlü oyuncunun vefatının ardından vizyona girecek olması ile herkesi duygulandırdı. Pekcan’ın, henüz sağlıklı iken çekimlerine katılmış olduğu Dilberay filmi, 4 Şubat tarihinde vizyona girecek.

Exit mobile version