Bütçenize Göre Daire Almak İçin Fırsat Kolluyorsanız; O Fırsat Ziraat Bankası’nın İzmir İlanlarından Geldi! Her Bütçeye Uygun Seçenek Var…

İcralık konut ilanları artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün icralık ilanları arasına yeni konutlar eklemiş olan Ziraat Bankası, İzmir ilinden 9 adet konutu satışa çıkarmış bulunuyor. Konutlar her bütçeye hitap ederken, farklı genişlik ve konut tipi seçeneği de sunuyor.

Ziraat Bankası’ndan İzmir’de 9 Konut Satışı

Bu ay ihalesini tamamlayacağı gayrimenkuller arasına İzmir ilinden de konutlar eklemiş olan Ziraat Bankası, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nden 9 adet mesken satışa çıkarmış bulunuyor. Bu meskenlerinin tamamının aynı apartmanda olduğunu duyuran Ziraat Bankası, dairelerin özellikleri ve genişliklerine göre ihale başlangıç bedellerini de belirleyerek, kamuoyuyla paylaşıyor.

Her Bütçeye Hitap Ediyor

Dairelerin konumu incelendiğinde piyasanın çok altında bir fiyatta e-İhale satışlarına başladığı görülen Ziraat Bankası, aynı apartmanda yer alan bu 9 daireyi farklı ihale başlangıç bedelleri ile satışa çıkarmış bulunuyor. Satış için uygun görülmesi halinde kurumundan kredi de sağlayarak vatandaşlara destek olan Ziraat Bankası, bu gayrimenkulleri 910 bin TL’den 1 milyon 160 bin TL’ye kadar değişen ihale başlangıç bedelleri ile satışa çıkarmış bulunuyor.

Genişlikleri Değişiyor

Dairelerin genişliklerine ve özeliklerine göre değişen fiyatlar ile e-İhale sürecini başlatan Ziraat Bankası, ihale süreci kapsamında dairelerin detaylı ilanlarını da kamuoyuyla paylaşıyor. Ziraat Bankası’nın satışa koyduğu İzmir ili gayrimenkulleri incelendiğinde dairelerinin genişliğinin 113 metrekare ile 135 metrekare arasında olduğu görülüyor.

Dubleks Daireler de Var

Ziraat Bankası’nın satışa koyduğu İzmir ili gayrimenkulleri arasında dubleks daireler de bulunuyor. Satışa çıkardığı 9 adet konutun 3’ünün dubleks olduğunu duyuran Ziraat Bankası, bu konutlar için de oldukça cazip teklifler sunuyor. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu ilanlarına resmi web sitesi içerisinde yer alan “Gayrimenkuller” sekmesinden girilerek, filtreleme motorunda “İzmir” seçilerek ulaşılabiliyor.

Exit mobile version