Magazin

Büyük hayaller ile başlanan Hakim dizisinden şok karar: Reytingler düşünce, çare bu şekilde bulundu!

Büyük umutlar ile başlanan yapımlardan olan Hâkim dizisinin, final kararı aldığı ortaya çıktı. Dizinin sevenlerini üzen bu karar, kesinleşti.

8 Bölümdür Yayında!

Yayın hayatına 8 hafta önce başlayan ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Ebru Özkan, Burcu Kara gibi usta oyuncuların yer aldığı Hâkim dizisi, izleyicilerin bir kısmı tarafından oldukça sevildi. Özellikle dizinin başlamasından hemen önce dönen tanıtımlar esnasında dizinin konusundan çok oyuncu kadrosuna kilitlenen izleyiciler, Limon Yapı tarafından ATV ekranlarına getirilen bu dizinin usta oyuncuları birleştirmesinden ötürü mutluluk duymuşlardı.

Son zamanlarda yayından televizyon dizilerinde hep aynı karakterleri görmekten sıkılan ve usta oyuncuların dahil olduğu yapımları izlemek isteyen izleyiciler, Hâkim dizisi ile umutlanmıştı. Oyuncuların performansları ile olduğu kadar konusu ile de kendinden söz ettirmeyi başaran yeni yapımdan beklenti oldukça yüksekti.

Final Kararı Aldı!

Büyük gelecek vaat ediyor olmasına rağmen yine reyting engeline takılan yapımlardan biri olan Hâkim dizisinin, final kararı aldığı ortaya çıktı. Final kararının açıklanmasından kısa bir süre önce Uğur Yücel’in de kadroya veda etmesi, izleyicilerin final kararını tahmin etmelerine sebep oldu.

2 Bölüm Daha Yayınlanacak!

Bin bir emek ile hazırlanan ancak reyting kurbanı olan yapımların arasına katılan Hâkim dizisinin, 2 bölüm sonra 10’uncu bölümde final yapacağı öğrenildi. 13 Haziran günü yayınlanacak olan son bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Hâkim dizisinin bu kararı, dizinin sevenlerini oldukça üzdü.

Sosyal medyada yapılan bazı yorumlara göre dizinin final kararı almasının ilk nedeninin yanlış günde yayınlanmasından ötürü olabileceği ikinci nedeninin ise dizinin eylül sezonunda yayın hayatına başlamış olması gerektiği gösterildi.