Büyük umutlarla başlayan Cam Tavanlar dizisi bu akşam final yapıyor!

Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile büyük ilgi toplayan dizi Cam Tavanlar’dan kötü haber geldi. Büyük umutlarla başlayan dizi 8.bölümüyle ekranlara veda edecek.

Kubilay Aka ve Bensu Soral’ın başrolünü paylaştığı Hatice Aslan, Utku Ateş gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi Cam Tavanlar heyecan uyandırarak başlamıştı. Ancak sevenlerini üzecek final kararı verildi. Ojo Pictures tarafından çekilen ve Show TV’de yayınlanan dizinin ilginç hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuna rağmen erken final kararı şaşırttı. Kadın haklarına dikkat çeken bir diziydi ve benzerlerinden ayrılıyordu. İş hayatındaki kadınların önüne konan engelleri konu edinmesi yaz dizilerine yeni bir soluk getirmişti.

Dizinin tüm bunlara rağmen tutmamış olması kafalarda soru işareti oluşturdu. Sosyal medyada bu konuyla ilgili sıkça paylaşım yapıldı. Bensu Soral’ın kadın karakter için yanlış seçimi olması, dizinin reyting yarışı içinde olduğu Sen Çal Kapımı dizisine yenildiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Aynı zamanda dizinin bir kadının iş yaşamında karşılaştığı zorluklar ve mücadele sürecini anlatması ilgi çekici bulunmadı. Tam anlamıyla alışılmış olan “kötü” karakterin olmaması da eleştiri almıştı.

Finalde neler olacak?

Bu bölümde izleyici adeta duyguların savaşına tanık olacak. Leyla artık sesini yükseltecek ve taraflar belirlenmiş olacak. Haldun ve Suna bir araya gelip son kozlarını oynamak için güç birliği yapacak. Cem kendini affettirebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı ve fazlası bu akşam Show TV’de 20.00’de cevaplanacak.

Exit mobile version