KamuManşet

Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız 23 şoför alımı yapıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi KPSS şartı aramaksızın, kadrolu pozisyona çok sayıda şoför alımı yapacağını açıkladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan resmi iş ilanına göre, Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olan İZELMAN A.Ş; en az ortaokul mezunu 18-40 yaş arası 23 “şoför” alımı yapacak.

İzmir İZELMAN A.Ş personel alımı iş başvuruları 24 Ekim 2022 tarihinde başlayacak olup, 26 Ekim 2022 tarihi saat 18.00’a kadar da devam edecektir. Başvuruda bulunacak adayların aşağıda belirtilen mesleki şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

Belediye iş başvuruları Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sayfası olan “başvuru@izelman.com.tr” adresini bir sayfalık özgeçmiş eklenerek online şekilde yapılacaktır. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylara başvuru bitim tarihinden itibaren bir hafta içerisinde çağrı yapılacaktır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN’ın şoför alımı için yayınlamış olduğu resmi iş ilanı ile ilgili diğer detaylar ve ilan içeriği aşağıda verilmiştir. İşte detaylar…

MÜRACAAT KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Başvuru tarihi itibari ile 40 yaşından gün almamış olmak,

En az ortaokul mezunu olmak,

Askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlik hizmetinden muaf olmak,

Tercihen en az 1 yıl İzmir’de ikamet etmiş veya ediyor olmak,

E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Son 5 yıl içerisinde alkollü araç kullanma, 100 ceza puanı mahkeme kararı ve benzeri nedenler ile ilgili makamlarca sürücü belgesi geri alınmamış olmak,

Tercihen bir yıl süreyle otobüs veya kamyon veya çekici kullanmış olmak,

Herhangi bir adli sicil kaydı bulunmamak.