Buzlar resmen eridi! Alişan ve güzel eşi Buse Varol, çocukları ile birlikte aile tatilinde!

Uzun yıllar boyunca sanat camiasının yakışıklı bekarları arasında yer alan ünlü şarkıcı Alişan, 2017 yılında gönlünü oyuncu Buse Varol’a kaptırdı. Kısa süre içerisinde birbirlerine aşık olan ikili, birlikteliklerinin üzerinden çok geçmeden evlilik kararı alarak görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

6 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşen nikah töreninin hemen ardından hamile kalan Buse Varol, eşi Alişan ile birlikte her daim mutluluk pozları verdi ve Burak ismini verdikleri ilk çocukları dünyaya geldikten sonra 3 kişilik aile tablosu tamamlanmış oldu. Burak’tan hemen sonra ikinci çocuğuna hamile kalan Buse Varol, Eliz adını verdikleri bir kız çocuğunu dünyaya getirdi. Parmak ile gösterilen bir aileye sahip olan Tektaş ailesi, geçtiğimiz yılın temmuz ayında hiç beklemedikleri bir ölüm ile adeta yıkıldı.

2021 yılının temmuz ayında hem menajeri hem de tek kardeşi olan Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebi ile kaybeden Alişan, derin bir yasa boğuldu. Hala kardeşini anmadan edemeyen ve her fırsatta onu ne kadar özlediğini dile getiren Alişan, kardeşinin ölümünden sonra bir de boşanma dedikoduları ile uğraşmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz aylarda magazin gündemine bomba gibi düşen iddialara göre Selçuk Tektaş’ın vefatının ardından Buse Varol ile kaynanası ve eltisi Merve Tektaş ile arasının açıldığı bu durumun da evliliklerini tehdit ettiği ileri sürülmüştü.

Kötü günleri geride bırakan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ailece tatil yaparlarken görüntülendi. Çiftin mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.

BODRUM’DA AİLE TATİLİ!

Bir süredir aralarının açık olduğu söylenen Buse Varol ile Alişan çifti, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da görüntülendi. Oğulları Burak ile güzel havanın tadını çıkaran ünlü çift, kameralara mutluluk pozları verdi.

EL ELE YÜRÜDÜLER!

Kameralardan saklanmayan ünlü çift, bir süre sahilde el ele yürüyerek, romantik dakikalar geçirdiler. Çiftin birbirlerine olan aşkları, resmen gözlerinden okudu.

OĞULLARINI KIRMADILAR!

Oğulları Burak’ın mısır yeme isteğini geri çevirmeyen ikili, kendilerine de mısır alarak yollarına devam etti.

Exit mobile version