Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya ile ilgili konuda ateş püskürdü!

Magazin dünyasının en çok konuşulan ilişkilerinden biri olan Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya birlikteliği 2013 yılında son bulmuş ve iki ünlü ismi de yeni ilişkileriyle epeyce konuşmuştuk ancak geçtiğimiz günlerde bir düğünde görüntülenen ikili hakkında yeniden barıştıklarına dair haberler çıkınca Çağatay Ulusoy konu hakkında bir açıklamada bulundu.

Birlikte yer aldıkları Medcezir ülkenin en çok ses getiren dizilerinden biri olmuştu ve Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un aşkı o döneme damga vurmuştu hatırlarsanız. Sonrasında Serenay Sarkaya o dönemlerde henüz ayrılık açıklaması gelmeden Keren Bürsin ile anılmaya başlanmış, ancak kısa süre sonra Ulusoy ve Sarıkaya ayrılık kararı aldıklarını bizlerle paylaşmışlardı.

Olayların ardından her iki ünlü isim de başka ilişkilerle karşımıza çıkmışlardı ve hayatlarına devam ettiler. Çağatay Ulusoy uzun süredir Duygu Sarışın ile birlikte. Serenay Sarıkaya ise önce Kerem Bürsin ardından Cem Yılmaz ile aşk yaşadı.

İkilinin hakkında devamlı olarak çıkan ayrılık haberlerine aldırış etmeyen Ulusoy geçtiğimiz aylarda konuyla ilgili bir açıklamada bulunmuştu. “Bizim tabii kalplerimiz nasırlaştı, gülüp geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor.” Ancak geçtiğimiz günlerde Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun düğünlerinde görülen Ulusoy ve Sarıkaya gündeme tekrar ‘barıştılar’ haberleriyle düşmüştü.

“Bizi artık salın”

,

Serenay Sarıkaya’dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken, Çağatay Ulusoy ise dün yaptığı paylaşımda adeta ateş püskürdü.

 

Exit mobile version