İzmir HaberleriPolitika

Çağdaş Kaya, CHP Buca İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Örgütü, 27 Ağustos’ta yapılacak olan olağan kongresinde İlçe Başkan Adayı olarak delegenin karşısına çıkacak olan CHP önceki dönem Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, ilçe binası önünde başkanlığını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Buca Belediyesi’nin uzlaşı adayı olarak İlçe Başkan Adayı gösterilen Kaya, adaylığını miting havasında açıkladı. “İşte başkan, işte örgüt” sloganlarıyla konuşma yapacağı alana gelen Kaya, karanfillerle karşılandı. Kaya’nın adaylık açıklamasına CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe de katıldı.

Gültepe: Ben şarkımı söyledim

CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, “Bundan 4 yıl önce ‘Ben artık şarkı dinlemek değil söylemek istiyorum’ diyerek yola çıktım. Başkan oldum ve ben şarkımı söyledim. Şimdi kürsüyü sesi benden daha iyi olan birine teslim ediyorum” diyerek desteğini gösterdi.

Kaya: Hedef 2024 yerel seçim

CHP Buca İlçe Başkan Adayı Çağdaş Kaya, adaylığını şu sözlerle açıkladı:

“Sevgili dostlar, değerli ilçe başkanım ablam yol arkadaşım 4 yıllık emeği mücadelesi gecesini günfüzüne katmasından dolayı kendisine teşekkür ederim.

Tam 7 yıl önce yine burada sizlerin karşısındaydım. Evimizin dibinde sizlere sesleniyordum. Mücadelemizi bırakmadık, partimizin bayrağını yukarı kaldırmaya devam ettik. 16 yıl önce hepinizin kapısını araladım. Benim için en büyük mücadele o zaman başladı. Biz bu yolculuğa Buca’nın evlatlarıyla, omuz omuza mücadele ettiğimiz arkadaşlarımızla çıktık. Büyüklerimiz bu yolculuğun adını Çağdaş Kaya koymuşlar. Sağolsunlar var olsunlar.

Biz yaklaşık 25 bin partilimizle sokak mücadelesi vermek için adayız. Buca’nın sokakları bizi çok iyi bilir. Onun için hedefi doğrudan doğruya 2024 yerel seçimlerine koyuyoruz. Biz kazanacağız biz; sokak kazanacak.

Gücünü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten alan onurlu örgütümüzle yapacağız. Birlikte güçlü olmak için buradayız ve adayım.

İnanıyorum önümüzdeki ilk yerel seçimde de bayrağımızı devam ettireceğiz. Umutsuzluk yok direniş var. Ya hep beraber ya hiç birimiz.”