Çağla Şikel suskunluğunu bozdu!

 Hadise ile evlilik yolundaki beraberliğini noktalayan Kaan Yıldırım ile Çağla Şikel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Şikel, çok konuşulan dedikodu sonrasında beklenen açıklamayı yaptı.

Geçtiğimiz ay Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım’ın, manken ve sunucu Çağla Şıkel ile yakınlaştığı ileri sürüldü. İkili, Alaçatı’daki bir mekanda samimi bir şekilde eğlenirken görüldü. Çiftin sonrasında Urla’da baş başa yemek yediği anlar ortaya çıktı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrasında Çağla Şıkel, suskunluğunu bozdu. ‘Aşk’ haberlerini yalanlayan ünlü manken, sosyal medya hesabından kısa ve net bir açıklama yaptı. Şıkel, “Hayatımda biri olursa size söylerim.” mesajını paylaştı.

Çağla Şikel’in adı geçtiğimiz yıl da Aydın Gürhan ile aşk dedikodularına karışmıştı. Emre Altuğ ile evliliğini 5 yıl önce noktalayan Şikel’in, işletmeci Gürhan ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü. Ancak ikili, söylentileri yalanlamıştı

“Hoşlandım diye beraber olamam”

Ünlü manken ayrıca, “Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Biriyle el ele çıkmak için çok büyük bir aşk yaşamam lazım.” şeklinde konuşmuştu.

Exit mobile version