Çalışan, esnaf ve emekliye ihtiyaçları için verilecek: 15 Bin TL para alan, 610 TL geri ödeyecek!

Paraya ihtiyacı olan çalışan, esnaf ve emekli için duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, sonbahar kredisi adı altında uygun finansmanlı para ödemesi yapılacak. Bankadan 15 Bin TL para alan, 610 TL geri ödeyecek.

Garanti BBVA bireysel ihtiyaç kredisi ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada, çalışan esnaf ve emekliye ihtiyaçları için kredi verileceği bildirildi. 36 ay vade ile kredi veren bankadan 15 bin TL çeken vatandaşlar aylık, 610,64 TL geri ödeme yapacaklar.

Banka tarafından yapılan kredi açıklamalarında şu ifadeler kullanıldı:

Müşterilerimiz ihtiyaç anında Garanti BBVA Mobil ya da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimizden kredi başvurusunda bulunabilir; Garanti İnternet, Garanti BBVA Mobil, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimiz üzerinden bu kredilerini anında kullanabilirler.

16 Eylül 2021 tarihi sonrasında açılan Bireysel ihtiyaç kredilerinin kalan ana para bakiyeleri toplamı 50.000 TL’nin üzerinde ise talep edilebilecek ihtiyaç kredisi vadesi maksimum 24 ay, 50.000 TL ve altında ise maksimum vade 36 ay olabilir. Örnek hesaplama, 50.000 TL kredi tutarı ve 36 ay vade faiz oranı 1,69% yıllık toplam maliyet 27,7355%’dır. Sigorta ve Vergi dahil ücretler toplamı 887,50 TL’dir. “Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı”, tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır. Tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i kadar olup, %5 oranındaki BSMV dahil edilmemiştir. Sigorta primi; kredi tutarı, vadesi ve müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Yıllık maliyet oranı olarak ifade edilen oran efektif yıllık faiz oranı olup, hesaplamasına sigorta primi dahil edilmemiştir. Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamı ve tahsis ücretini içermektedir. Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan kredi kullanımı için, başvuru sahibinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Garanti BBVA müşterisi olması, Banka sisteminde nüfus cüzdanı bilgileri ile imzasının bulunması gerekmektedir.

Exit mobile version