Çalışan milyonlarca emekliyi sevindirecek gelişme: 5 bin TL ikramiye verilebilir!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Çalışmayan emekliye verilen 5 bin TL ikramiyenin, çalışan emekli için de verileceği yönünde iddia ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öneriye sıcak baktığı ve bütün emeklilere 5 bin TL verilmesi yönünde hazırlık yapılmasını istediği ileri sürüldü.

Çalışan emekliye de 5 bin TL verilmesiyle ilgili bir gelişme yaşandı. AKP’nin çalışmayan emekliye verilen 5 bin liralık ikramiyeden istisna tutulan diğer emeklilerle ilgili çalışma başlattığı iddia edildi.

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5 BİN TL VERİLECEK Mİ?

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu imzalı habere göre, tepkiler üzerine AKP yöneticileri bir defa daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Parti kurmayları, Cumhurbaşkanı’na “Emekliler için çok güzel bir uygulama yaptık; ancak bu istisnalar sebebiyle olumlu yanı değil, olumsuzlukları tartışılıyor. Bir düzenleme yapıp çalışan emekliler dâhil bütün emeklilere verelim” önerisini götürdü.

Cumhurbaşkanı’nın öneriye sıcak baktığı, bütün emeklilere 5.000 lira verilmesi yönünde hazırlık yapılmasını istediği ileri sürüldü. Eğer çalışan emekliye de ikramiye karara bağlanırsa kanuni bir düzenlemeye gidilecek.

Exit mobile version