Ekonomi

Çalışana, esnafa ve emeklilere bayram öncesi nakit para veriliyor: Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank duyurdu!

Garanti Bankası resmi internet sayfası üzerinden kredi açıklaması yaptı. Özel banka tarafından yapılan açıklamada, çalışana, esnafa ve emeklilere bayram öncesi nakit para verildiği bildirildi. Garanti Bankası tarafından verilen bayram kredisinden faydalanmak isteyenler için yapılan açıklamada, faiz oranlarının %1,69 ve %2,64 arasında değiştiği bildirildi. İşte İş Bankası, Akbank ve Garanti Bankası tarafından yapılan bayram kredisi açıklamaları

Bankalar bayram öncesi kredi kampanyalarını duyurdular. İşte bankalar tarafından yapılan kredi açıklamaları

İş Bankası

“Anında Bayram Kredisi ile size özel belirlenen faiz oranıyla*, 50.000 TL’ye kadar, 36 aya varan vadeler ve 90 güne varan ödemesiz dönemli kredi kullanma fırsatı İş Bankası’nda!”

Akbank

Akbank 3 ay ertelemeli bayram kredisi veriyor. Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 36 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 33 ay olabilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar.

Garanti Bankası

Faiz oranlarımız %1,69 ve %2,64 arasında değişmektedir. Örnek hesaplama 100.000 TL kredi tutarı ve 36 ay vade için faiz oranı: %1,69 yıllık toplam maliyet oranı 27,7356%’dir. Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı: 1725,00 TL’dir.