Ekonomi

Çalışma hayatı olmayan ev hanımlarına müjde: Banka hesaplarınıza 10 bin TL yatırılacak!

Akbank, Vakıfbank ve Garanti BBVA, yeni dönemde kredi hizmetlerinin kapsamını genişleterek, gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlara da kredi hizmeti sunulacağını açıkladı.

Akbank’tan Ev Hanımlarına 10 Bin TL’lik Destek!

Türkiyenin gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet vermeye devam eden Akbank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Yeni kampanyasının gelir belgesine sahip olmayan öğrenciler ve ev hanımları için geçerli olduğunu bildiren banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay ve aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,11 olarak belirlendi. Bank, bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık taksit ödemesi tutarını 426,62 TL olarak hesapladı.

Garanti BBVA’dan 10 Bin TL’lik Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Hizmeti!

Geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatlara sahip olması sayesinde vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen özel bankalardan birisi olmayı başaran Garanti BBVA, yeni dönemde gelir belgesi ibraz edemeyen öğrencilere ve ev hanımlarına da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay ve aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,43 olarak belirlendi. Bank, bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık taksit ödemesi tutarını 453,95 TL olarak hesapladı.

Vakıfbank’tan 20 Bin TL’lik Gelir Belgesiz Kredi Desteği!

Kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Vakıfbank da yeni dönemde nakde sıkışan ancak gelir belgesi ibraz edemediği için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanamayan öğrenciler ve ev hanımları için ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay ve aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,95 olarak belirlendi. Bank, bu veriler ışığında çekilecek olan 20 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık taksit ödemesi tutarını 825,14 TL olarak hesapladı.