Magazin

Camdaki Kız Burcu Biricik’in tatil adresi belli oldu! Paylaşımları rekor beğeni aldı

Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasını taşıyan aynı isimli kitaptan uyarlanan Camdaki Kız dizisi, geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşan dizi tıpkı ilk sezonunda olduğu gibi ikinci sezonunda da izlenme rekorları kırıyor. Dizi sezonunu yine zirvede bitirmeyi başaran Camdaki Kız dizisinde merakla beklenen sezon finali yapıldı. Gerçek hayattan kesitler barındıran konusuyla milyonları ekran başına toplayan dizide 3. sezon öncesi heyecan yükseldi. Öte yandan sevilen dizide sezon finali öncesinde yapımcı OGM şirketi, tüm oyuncuları bir kaç günlüğüne Kıbrıs’a tatile götürmesiyle dikkat çekmişti.

Camdaki Kız Oyuncuları Birlikte Tatil Yaptı

Kıbrıs’ta deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncular, sosyal medya hesaplarından da sık sık paylaşımlarda bulundu. Özellikle bir zamanlar sosyal medya fenomeni olan Enis Arıkan, uçak yolculuğu sırasında yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi gördü. Yoğun bir dizi sezonunun ardından birlikte tatile çıkan oyuncuların keyfi hayranlarına da geçti. Camdaki Kız dizisinin en sevilen oyuncularından başroldeki Burcu Biricik de sosyal medya paylaşımlarına ara vermeden devam etti.

Camdaki Kız Soluğu Yunanistan’da Aldı

Camdaki Kız ekibinin Kıbrıs tatili dönüşünde tatile doyamayan Burcu Biricik, Türkiye’ye ayak basar basmaz tatil için yeni rotasını belirledi. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından tatil için seçtiği yeni adresinin Yunanistan olduğunu açıkladı. Burcu Biricik’in fotoğrafçı eşi Emre Yetkin ile birlikte çıktıkları Yunan adası tatili sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni topladı. Ada sokaklarındaki gezilerinden farklı fotoğraflar paylaşan Burcu Biricik, eşiyle sabahın erken saatlerinde sahile indi. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Burcu Biricik’in Yunan adalarındaki paylaşımları sosyal medyada beğeni rekorları kırdı.