Camdaki Kız dizisi bomba gibi geliyor! Başrolünü ünlü oyuncu canlandıracak

Kanal D’nin iddialı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın yaptığı, gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, yakında izleyici karşısına geçecek. Dizide başrolü ise Burcu Biricik canlandıracak.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterine hayat veren ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Burcu Biricik’in yeni dizisi belli oldu. Kırmızı Oda’dan sonra Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uzaklaşamayan Biricik, yeni dizi Camdaki Kız’da başrol oynayacak.

 

Burcu Biricik, daha önce görülmemiş bir aşk hikayesini anlatacak dizinin ana karakteri Nalan’ı canlandıracak. Başarılı oyuncu, hayatta yaptığı tercihlerle, izleyiciyi aşka yepyeni bir pencereden baktıracak. Nalan karakterinde herkesi kendine hayran bırakacak.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Dizinin uyarlanacağı Camdaki Kız kitabını okumaya başlayan Burcu Biricik, o anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Kırmızı Oda’daki performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, kitabı okurken “Okudukça heyecanlanıyorum. Heyecanlandıkça Nalan’ı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version