Camdaki Kız dizisinde flaş gelişme: Bomba transferler! Hayri’yi ünlü oyuncu canlandıracak

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına geçen çok konuşulan Camdaki Kız dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Kimin oynayacağı merakla beklenen Hayri karakteriyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. İzleyici tarafından sezon finalinde ortaya çıkan Hayri karakterini kimin oynayacağı merak ediliyordu. Hayri’yi oynayacak isimle ilgili bomba bir isim ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun Hayri karakterine hayat vereceği konuşuluyor. Öte yandan diziye 2 bomba transfer daha gerçekleşti.

Fenomen dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan ve 10 Haziran’da sezon finali yapan ‘Camdaki Kız’ın yeni sezon çekimleri başladı. Büyük ses getiren final bölümünde beklenen düğün gerçekleşti. Son sahnede Nalan’ı, annesinden yardım istedi. Ancak annesi yüz vermedi ve Nalan otel odasının kapısında ağlamaya başladı.

Hayri adındaki bir görevli kendisine yardım elini uzattı ve üzerine bir şey örttü. Dizinin öyküsüne damga vuracak olan Hayri karakterini kimin canlandıracağı ise merak konusu oldu.

HAYRİ KARAKTERİNİ KİM OYNAYACAK?

Hayri karakterini kimin oynayacağı merak edilirken, ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan’ın olduğu iddia edildi. Çukur dizisindeki uzun süre rol alan Cihangir Ceyhan son olarak Alev Alev’de başrol oynamıştı.

2 ÜNLÜ OYUNCU DAHA DİZİYE DAHİL OLUYOR

Bizimkiler dizisinde canlandırdığı ‘Şevket’ rolüyle milyonların tanıdığı bir isim olan ünlü tiyatro Engin Şenkan, Camdaki Kız dizinde rol alacak.

Dizinin ilk bölümlerinde sahnesi olmadığı öğrenilen “Hayri” rolünü Cihangir Ceyhan’ın canlandıracağı konuşulan diziye, usta oyuncu Engin Şenkan ile Ozan Buz katıldı.

Exit mobile version