Camdaki Kız Dizisinden Sansasyonel Bir Şekilde Ayrılan Güzel Oyuncunun Yeni Projesi Belli Oldu! Bu Yapım Çok Konuşulacak!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, önceki hafta çok konuşulacak bir sezon finali yapmış ve bir sonraki sezona kadar tatile girmişti. Diziye sonradan dahil olan ve canlandırdığı karakter ile ön plana çıkan Yüsra Geyik, dizideki rolünün fazla ön plana çıkması sebebi ile dizideki rolüne beklenmedik bir şekilde veda etmişti.

Dizide Kısa Süre Kalmıştı

Söylentilere göre, Yüsra Geyik’in canlandırdığı Melisa karakteri dizide çok fazla ön plana çıkmış ve bu durum dizinin kadrosundaki diğer oyuncuların tepkilerine neden olmuştu. Dolayısıyla bir krizin önüne geçmek isteyen yapımcılar, diziye sonradan dahil olan Yüsra Geyik’in rolüne son verdi. Ünlü oyuncunun diziden bu şekilde ayrılması bir hayli konuşulmuştu.

Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Muzaffer’in sevgili olarak diziye dahil olan Yüsra Geyik, Melisa isimli bir karaktere hayat veriyordu. Başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter eskortluk yapıyor aynı zamanda da yatağa mahkum annesine bakıyordu.

Asıl ismi Meliha olsa da Melisa takma ismini kullanan karakter, oldukça dikkat çekmişti. Muzaffer’in kız arkadaşı rolünü oynaması için tuttuğu Melisa, kendini rolüne fazla kaptırmış ve Muzaffer’i çok zor durumda bırakmıştı. Dizideki başka bir karakter olan Sedat ile bir ilişkisi olduğu ortaya çıkan Melisa, şehri terk etmek zorunda kalmıştı.

Ünlü Oyuncunun Sonraki Projesi Belli Oldu

Diziye katılması olay olan Yüsra Geyik’in gidişi de olay oldu. Ünlü oyuncunun diziden ayrılması sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Söylentilere göre dizinin oyuncuları, yan karakterin bu kadar konuşulmasından rahatsız olduklarını dile getirdi. Söylentiler doğru mu yanlış mı kimse bilemez ancak Yüsra Geyik Camdaki Kız dizisinde başarılı bir oyunculuk performansına imza attı.

Ünlü oyuncunun yer alacağı bir sonraki proje belli oldu. Neşet Ertaş’ın hayatının konu alınacağı filmde rol alacak olan Yüsra Geyik, Yadigar Leyla isimli karaktere hayat verecek.

Exit mobile version