Camdaki Kız dizisinin Muzo’su Enis Arıkan rol arkadaşlarını ifşa etti! Dizinin Nalan’ı Burcu Biricik’in intikam hamlesi gecikmedi!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından Kanal D ekranlarına uyarlanmış olan Camdaki Kız dizisi, kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Gerçek bir hikâyeden esinlenerek kaleme alınmış ve senaristlerin dokunuşları ile de ekranlara uyarlanmış olan Camdaki Kız dizisi, konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin performansları ile yakından takip edilmeye devam ediyor.

Bu perşembe günü sezon finali ile ekranlara gelecek olan dizi, heyecan ile bekleniyor. OGM Pictures’ın yapımcılığı altında çekilen dizinin sezona ara vermesi ile birlikte, yapımdan dizi oyuncularına büyük bir sürpriz geldi. Ekibin sezon boyunca çok yorulduğunu ancak bu yorgunlukların karşılığını da yüksek izlenme oranları ile alan yapım ekibi, tüm oyuncuları Kıbrıs tatiline çıkardı.

Kıbrıs’ta bulunan lüks bir otelde kısa bir süre tatil yapan Camdaki Kız dizisi oyuncuları, uçaktan ve tatil alanından yaptıkları eğlenceli paylaşımlarla da sosyal medyanın gündemine oturmayı başardılar. Özellikle Enis Arıkan’ın paylaşımlarından söz eden sosyal medya kullanıcıları, Burcu Biricik tarafından gelen hamle karşısında da kahkahalara boğuldular.

Camdaki Kız Ekibi Tatilde!

Başarılı bir sezonu geride bırakmış olan Camdaki Kız dizisi ekibi, geçtiğimiz hafta çektikleri sezon finali bölümünün ardından, yapım ekibi tarafından planlanmış olan bir Kıbrıs tatiline çıktı. Nerede ise bütün oyuncuların dahil oldukları tatil planı, sosyal medya kullanıcıları tarafından da yakından takip edildi.

Enis Arıkan’dan Güldüren Paylaşımlar!

Sosyal medya fenomenliği ile de bilinen oyuncu Enis Arıkan, ekip arkadaşlarının fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Uçakta uyuyan ekip arkadaşlarının fotoğraflarını tek tek çeken Enis Arıkan, arkadaşlarını ifşa etmiş oldu.

Burcu Biricik Acımadı!

Enis Arıkan’ın paylaştığı fotoğraflardan intikam almak isteyen Burcu Biricik, Arıkan’ın uykuya dalması ile birlikte harekete geçti. Arıkan’ın o hallerini Instagram hesabından paylaşan Biricik’e, Arıkan’dan “melekler gibi uyumuşum” cevabı geldi.

Exit mobile version