Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Nalan, Hayri ile yakınlaşıyor mu? Sedat ve Cana’nın ilişkisi ne olacak?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından Kanal D ekranına uyarlanan Camdaki Kız dizisi, yeni sezonu ile adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Yılbaşı tatilinden önce perşembe günleri FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkûm isimli dizi ile reyting savaşına giren Camdaki Kız, son bölümlerde hikâyede yaşanan değişiklikler ile izlenme oranlarını toparlamayı başardı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, gerçek bir hikâyeyi yansıtması sebebi ile milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler, izleyiciyi oldukça heyecanlandırmayı başardı. Yeni bölümde Nalan, Hayri, Cana ve Sedat arasında yaşanacak olan gelişmeler, izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Camdaki Kız Dizisinde Geçen Hafta Neler Oldu?

En son 17 Şubat Perşembe akşam yayınlanan bölümü ile ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi, izleyicilerin heyecan dolu anlar geçirmelerini sağlamıştı. Dizinin kötü kadını Cana, Nalan’ın annesi Feride tarafından evin bodrum katında bir gün boyunca alıkonulmuş ve Feride Nalan’a da uygulamış olduğu psikolojik şiddeti Cana’ya uygulamıştı.

Hamile olan Nalan, Hayri ile birlikte dinlemiş olduğu Müslüm Gürses şarkılarından sonra yalnız başına olduğu zamanlarda da Hayri’yi düşünmeye başlamış ve onun önerdiği Müslüm Gürses şarkılarını dinlemeye başlamıştı. Dizinin son sahnesinde Cana ve Sedat, her zaman buluştukları otelde buluşmuş sohbet ederken, Nalan tarafından basıldılar. Sedat’ı ortamdan gönderen ve Cana ile yalnız konuşacağını belirten Nalan’ın sert tavırları, izleyicilerin bu zamana kadar görmedikleri bir Nalan’a şahit olmalarını sağladı.

Nalan ve Hayri Yakınlaşması Başlıyor!

Camdaki Kız isimli romandan bilindiği kadarı ile Nalan ve Hayri, ilerleyen zamanlarda yakınlaşacaklar. Bir süredir dizide de bu gelişmenin olmasını bekleyen izleyiciler, bu hafta bu isteklerine karşılık bulacaklarmış gibi gözüküyor.

Camdaki Kız dizisinin yarın yayınlanacak olan yeni bölümünde Billur, Nalan ve Hayri’nin beraber yemek yediği ve yemek esnasında aşktan söz ettiği görülüyor. Bu sahneden sonra Nalan ve Hayri yakınlaşmasının başlayacağı düşünülüyor.

Feride’nin Gazabı Sedat’ın Üzerinde!

Camdaki Kız dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Sedat’ın Feride’nin eline düştüğü ve Cana ile yaşadığı ilişkiden ötürü Feride tarafından cezalandırılacağı görülüyor. Konuyu Adil’in öğrenip öğrenmeyeceği ise merak edilen bir diğer konu başlığı arasında yer alıyor.

Exit mobile version