Camdaki Kız yine geceye damga vurdu. O sahneye yorum yağdı!

Kanal D’nin iddialı yapımı Camdaki Kız dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Perşembe akşamı izleyenleri ekrana kilitleyen dizi yine geceye damgasını vurdu. O sahneye sosyal medyada binlerce yorum yağdı. İşte diziye daire detaylar…

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı ‘Camdaki Kız’ın 29 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelen yeni bölümü yine ilgiyle izlendi. Bu bölüme Nalan ve Can’ın ilk kez karşı karşıya geldiği dakikalar damga vurdu. Bölümün final sahnesinde ise Nalan’ın yaşanan fotoğraf krizinden sonra yüzüğü atması ile izleyiciler şoke oldu.

YASAK AŞKI ANLADI

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı dizide yasak aşkı anlayan Nalan, herkesin içinde yüzüğünü çıkartıp, evi terk etti. Tüm bu olanları gören Muzo, bir hışımla yukarıya çıkarken; herkesi geride bırakan Nalan, kimseye tek bir kelime etmeden kapıdan çıktı.Nalan’ın bu hareketine sosyal medyadan yorum yağdı.

Çıkan haber nedeniyle büyük bir kaos yaşayan Koroğlu Ailesi, Muzaffer’in planı doğrultusunda ilerlemeye karar verdi.

Dizi heyecanlı ilerleyişini sürdürürken haftanın dördüncü gününde reyting rekabetinin kazananları da açıklandı. Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız AB grubunda en fazla izlene proje aldı.

Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler rol alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç üstlendiği ‘Camdaki Kız’ dizisi, yeni bölümleri ile her perşembe Kanal D’de.

Exit mobile version