GündemMagazin

Camdaki Kız’a reyting şoku! Dizinin reytingleri, üç haftalık araya rağmen toparlanamadı! Reytingleri düşen Camdaki Kız dizisi yayından mı kaldırılacak?

Gülseren Budayıcıoğlu’ nun aynı isimli kitabından ekranlara uyarlanan Camdaki Kız dizisi, bir sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Camdaki Kız dizisi, yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Özellikle dizinin gerçek bir hikâyeden uyarlanmış olması, izleyicinin dizinin ilerleyen bölümleri için heyecanlanmasına katkıda bulunuyor.

Başrollerinde hem usta isimlerin hem de genç yeteneklerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi, 3 haftalık yılbaşı tatilinin ardından dün gece tekrar izleyici ile buluştu. Oldukça heyecanlı bir bölüm ile ekranlara dönen Camdaki Kız, bu sabah saatlerinde beklenmedik bir sürpriz ile karşılaştı. Dizinin reytingleri, 3 haftalık özlem dolu bir araya rağmen liderlik koltuğuna oturmaya yetmedi.

Camdaki Kız Dizisi Umduğunu Bulamıyor!

Yayınlandığı günden bu yana reyting listesinin zirvesinde olmayı başaran Camdaki Kız dizisi, son üç bölümdür umduğunu bulamıyor. Dizinin yeni yıldan önce yayınlanan iki bölümü ve dün gece yayınlanan son bölümü, reyting listesinin birinci sırasında yer almayı başaramadı.

Milyonlarca kişi tarafından takip edildiği bilinen Camdaki Kız dizisinin, reyting kurbanı olmaya başlaması dizisinin sevenlerini endişelendirmeye başladı. Bir süredir durağan bir konuya sahip olan ve dizinin ana karakteri olan Nalan’ın pasif bir duruş sergilemesinden sıkılan izleyiciler, dizinin reytinglerinin artması için senaryonun gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyor.

Camdaki Kız’da Dün Akşam Neler Oldu?

3 haftalık yılbaşı tatilinin ardından heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara geri dönen Camdaki Kız, dün akşam yayınlanan bölümü ile vites arttırmayı başardı. Dizinin başladığı günden bu yana sakin bir karakter sergilemeyi başaran Nalan, dün yayınlanan bölümde hem Sedat’a hem de diğerlerine karşı diş göstermeyi başardı. Sedat’tan boşanmak istediğini belirten Nalan’ın, bundan sonraki bölümlerde bambaşka bir hayata adım atacağı düşünülüyor.

Camdaki Kız’a Mahkûm Şoku!

Camdaki Kız’ın bir süredir düşüşe geçen izlenme oranlarının nedeni belli oldu. Şimdiye kadar yayınlandığı gün içerisinde herhangi bir rakibi olmayan dizi, bir süredir Fox TV ekranlarında yayınlanan Mahkûm dizisi ile rekabet ediyor. Camdaki Kız ile aynı gün yayınlanan Mahkûm dizisi, yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Dizinin karşılaştığı bu ilgi, reyting listesine de yansıyarak Mahkum’un, Camdaki Kız’ın önüne geçmesini sağladı.