Magazin

Camdaki Kızın Nalan’ı Burcu Biricik’ten bikinili sefa pozları.. Hayat Şarkısı dizi ekibi bir arada!

Son dönemde Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakteriyle ve netflix yapımı Fatma ile adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Burcu Biricik dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu tatilde aldı.

Camdaki Kız dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Burcu Bricik, dizi sezon finali yapar yapmaz soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından tatil fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmedi. Hayat Şarkısı dizisiyle başlayan dostlukları hala devam eden Ecem Özkaya, Aydan Taş ve Burcu Biricik tatil pozlarıyla düşman çatlattı. Plajda arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiren Biricik, Instagram hesabının hikayeler bölümünden bikinili pozlarını paylaştı. Yoğun geçen sezonun yorgunluğunu tatilde atan oyuncunun paylaşımları kısa sürede beğeni topladı.

Camdaki Kız Hayri karakteri kim olacak?

Başladığı günden beri ilgiyle takip edilen dizi Camdaki Kız sezon finali bölümüyle merak uyandırdı. Dizinin kadrosuna dahil olacak ‘Hayri’ karakteri için Erkan Kolçak KöstendilUraz Kaygılaroğlu ve Burak Deniz gibi ünlü isimlere teklif götürüldüğü konuşuluyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayatlardan esinlenerek yazılan Camdaki Kız romanından uyarlanan dizi yayınlandığı günden beri sosyal medyada büyük etki yaratıyor. Hayri karakteri kadroya yeni sezonda dahil olacak. Sezon finalinin yayınlanmasının ardından karaktere kimin hayat vereceği merak konusu oldu. Camdaki Kız Hayri rolü için söylentiler ve iddialar söz konusu. Henüz bunları doğrulayan herhangi bir kaynak yok. Hayri rolüne hayat vereceği düşünülen isimlerden biri Erkan Kolçak Köstendil, Uraz Kaygılaroğlu veya Burak Deniz olarak gösterilirken oyuncudan ya da dizi ekibinden bu konuda bir açıklama gelmedi.