GenelGündemMagazin

Camdaki Kız’ın Sedat’ı yeni sezon tarihini müjdeledi!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve büyük ilgi gören dizi Camdaki Kız nefes kesen bir bölümle sezon arası vermişti. Ardından dizinin hayranları yeni sezon tarihini ve yaşanacak olanları büyük bir sabırsızlıkla bekliyordu.

Başarılı dizi Camdaki Kız’ın başrolünü Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik paylaşıyor. İlk olarak Kırmızı Oda dizisinde Can ve Nalan olarak izleyici karşısına çıkan çift büyük beğeni toplamıştı. Ardından Burcu Biricik’in Camdaki Kız için partneri belli olmuş oldu. Sedat karakteriyle oyunculuğunu daha da yukarı taşıyan Feyyaz Şerifoğlu dizi sezon finali yapar yapmaz tatile çıktı.

Alaçatı’da tatilin keyfini süren Şerifoğlu, arkadaşı Cem Belevi ile görüntülendi. Hem kendi kariyeri hem de dizinin yeni sezonu hakkında sevenlerine bilgi vermeyi ihtimal etmedi.

Dizi Eylül’de başlıyor

Hem müzik hem de oyunculuk alanındaki kariyerini başarıyla sürdüren Feyyaz Şerifoğlu müzik piyasasında da çalışmalarını sürdürmek istediğini söyledi. Bunun için uygun bir zaman aradığını bildirdi.
Dizi ile ilgili hayranları sevindirecek müjdeyi veren Şerifoğlu, “Proje biraz hızlı başladı. Çok şükür de hızlı gidiyor. Sonuçtan memnunuz. Yeni sezonu da sabırsızlıkla bekliyoruz. Ağustos’ta çekimlerimiz başlayacak. Eylül’de yine izleyenlerimizin karşısına çıkacağız. Sabırsızız” diye konuştu.

Hayri kim olacak?

Başladığı günden beri ilgiyle takip edilen dizi Camdaki Kız sezon finali bölümüyle merak uyandırdı. Dizinin kadrosuna dahil olacak ‘Hayri’ karakteri için Erkan Kolçak KöstendilUraz Kaygılaroğlu ve Burak Deniz gibi ünlü isimlere teklif götürüldüğü konuşuluyor.

Gerçek hayat hikayesine dayanan romanda Hayri karakteri Nalan’ın koruması ve şoförü olarak hikayeye dahil olur. Nalan, eşi Sedat’tan ilgi göremez ve mutsuz bir hayata mahkum olur. Karnındaki bebeğini de kaybetmesiyle birlikte derin bir depresyona düşer. Tam bu sırada Hayri onun bu halinden istifade ederek ona yakınlaşmak ister. İlgiye aç olan Nalan da bu ilgiye kayıtsız kalmaz. Kitapta Hayri evli ve üç çocuğu olan kaba saba bir adamdır. Diziye bu karakterle kimin dahil olacağı ise büyük merak konusu..