Çamdibi, Altındağ, Pınarbaşı, Mevlana, Doğanlar, Atatürk Mahallesi, Erzene ve Naldöken, Kazım Dirik için duyuruldu: 1 Ekim’de İzmir’de başlıyor!

İzmir’de yaşayan vatandaşlar için duyuru yapıldı. Çamdibi, Altındağ, Pınarbaşı, Mevlana, Doğanlar, Atatürk Mahallesi, Erzene ve Naldöken, Kazım Dirik semtlerinde 1 Ekim Cumartesi gününden itibaren kış dönemi kursları başlıyor.

İzmir Bornova Belediyesi kış kursları hakkında bilgilendirmede bulundu. Yapılan açıklamada, kış dönemi kursları için kayıtların 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren form.bornova.bel.tr internet sitesi üzerinden başlayacağı bildirildi.

Dersler buralarda başlayacak

1 Ekim Cumartesi gününden itibaren dersler Kazım Dirik, Çamdibi, Altındağ, Pınarbaşı, Mevlana, Doğanlar, Atatürk Mahallesi, Erzene ve Naldöken’deki kurs merkezlerinde başlayacak.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ konu hakkındaki açıklamasında, “Arkadaşlarımız, isteyen herkesin kendisine göre bir kurs bulabilmesi için çok güzel bir program hazırladı. Kurslarımızdan, ulaşım sorunu olmadan daha çok Bornovalıların yaralanması için 9 ayrı merkezde dersler verilecek” ifadelerini kullandı.

Ders verilen alanlar

Bağlama, gitar, piyano, keman, klarnet, çocuk korosu, kadın korosu, bale, halk oyunları, seramik, resim, satranç, el sanatları, zumba, latin dansları, fotoğrafçılık, kanun, vurmalı çalgılar, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu ve çini bezeme

Exit mobile version