Kamu

Çankırı, Sinop, Kastamonu illerinden birinde çalışmak isteyenler: Başvurular 7 Kasım’da başlıyor!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı personel alımı yapacak. Alım ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Buna göre, söz konusu alımlar için adaylar 7 Kasım tarihinden itibaren başvurularını yapabilecekler.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, uzman personel kadrosunda alım yapacak. Alımı yapılacak olan personellerin Ajans Genel Sekreterliğinin uygun göreceği Çankırı, Sinop, Kastamonu illerinden birinde çalışacağı bildirildi. Şartları sağlayan adaylar 7 Kasım işe 18 Kasım tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilirler.

 

İşe Alınmada Aranan Genel Şartlar

Uzman Personel pozisyonu için başvuran tüm adayların aşağıda belirtilen genel şartları sağlamaları gerekmektedir;
Türk vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine karşı işlenen suçlarla, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve
alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini
yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Başvuru detayları

Başvurular, 07/11/2022 tarihinden başlayarak 18/11/2022 tarihi saat 23.59’a kadar eDevlet – Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinde bulunan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı sınav başvuru bağlantısından yapılacaktır.