Canlı yayında aşkını ilan eden Müge Anlı, bıçak altına mı yatacak? Eşi istedi, Anlı kabul etti! Bakın neresi…

Yakın zaman önce Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştiren Müge Anlı, gündüz kuşağı programının yeni sezonunu evli bir kadın olarak açtı. Anlı ve eşi hakkında ortaya atılan iddianın gerçekliği ise merak konusu oldu.

“BU YAZ BENİM İLE ÇOK UĞRAŞTILAR!”

Geçtiğimiz sezonu haziran ayında sonlandıran ancak sonlandırmadan önce bir müjde veren Müge Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenme kararı aldıklarını açıklamıştı. Bu açıklama ile birlikte gündemden düşmeyen Anlı, pazartesi günü sezonun ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Anlı magazin basınını kastederek “bu yaz benim ile çok uğraştılar” dedi.

ESTETİK İDDİASI!

Haziran ayında nikah masasına oturan Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu, o günden bu yana magazin gündeminden düşmemeye başladı. Şimdiye kadar herhangi bir düğün fotoğrafını basına servis etmeyen bu yönü ile de oldukça gizemli görünen taze evli çift, geçtiğimiz günlerde bir düğün törenine birlikte katıldı. Davetlilerden birinin çektiği net olmayan bir görüntü ile ilk kez yan yana poz vermiş olan taze evli çiftin, çok yakıştıkları görüldü.

Gizemli bir hayat yaşamaya devam eden Anlı- Yüzbaşıoğlu çiftine ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre Yüzbaşıoğlu’nun Anlı’dan estetik yaptırmasını istediği öne sürüldü. Söylentilere göre Müge Anlı, yakın zaman içerisinde dudaklarını yaptıracak, ayrıca yüzüne birkaç dokunuş ile daha müdahale ettirecek.

CANLI YAYINDA AŞKINI İTİRAF ETMİŞTİ!

29 Ağustos Pazartesi günü sezonun ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı, canlı yayında gelen yeni sezon tebriklerini kabul etti. Kendisine çiçek gönderen isimlere tek tek teşekkür eden Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nu da unutmadı.

Eşinden gelen tebrik çiçeğini “kocamdan gelmiş” diyerek sevinçli bir şekilde gösteren Müge Anlı, çiçeğin üzerine iliştirilmiş olan notu okudu. “Hayırlı yayınlar hayatım, seni seviyorum” yazılı nota “ben de seni seviyorum” karşılığını veren Müge Anlı, özel hayatını ilk kez bu denli açık yaşadığı için hem şaşırttı hem de yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Exit mobile version