Cansu Dere yıllar önceki rolü ile sosyal medyayı salladı!

Kanal D ekranlarında dün ilk bölümü yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere yıllar önceli rolü ile sosyal medyayı salladı. Şimdiki dizisinde aldatılan kadın rolündeki Dere’nin Ezel dizisindeki Eyşan rolü hakkında sosyal medyada yüzlerce paylaşım yapıldı.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisi dün ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Dizide Asya karakterine hayat veren Cansu Dere’nin hayatı, eşi Volkan’ın kendisini aldattığını öğrenmesiyle değişiyor. Aldatılan kadın rolündeki Cansu Dere’nin Ezel dizisinde ihaneti ile ilgili sosyal medyada yüzlerce paylaşım yapıldı. Kullanıcılar Dere’nin yeni dizisinin yayınlanmasının ardından, “Eyşan yaptıklarının bedelini ödüyor” ifadelerini kullandılar.

Sadakatsiz dizisi konusu ne?

Başarılı bir doktor olan Asya, eşi Volkan ve çocuğu Ali ile mutlu bir hayat sürmektedir. Üç kişilik mutlu aile huzurlu hayatlarına sıkıntısız bir şekilde devam etmektedir. Asya’nın gözünde evliliklerinde hiçbir sorun olmazken, saf bir ilişki yaşadıklarını düşünmektedir. Ancak Volkan’ın atkısında sarı bir saç teli bulunca, tüm dünyası başına yıkılır.

Sadakatsiz hangi kanalda ve ne zaman?

Sadakatsiz dizisi her Çarşamba saat 20.00’da ekranlara gelecek.

Exit mobile version