CarrefourSA Bayilik (Franchise) Başvurusu, Şartları ve Ücreti

CarrefourSA, Sabancı Holding ve CarrefourSA tarafından 1991 yılında kurulan bir süpermarkettir. CarrefourSA 30 ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ikinci pareknde zinciri olarak yer almaktadır. Türkiyede ilk marketi 1993 yılında İstanbul İçerenköy’de açmıştır. Şu an Türkiyenin her ilinde bulunan süpermarketin güçlü bir finansal değeri bulunuyor. CarrefourSA yıllar içerisinde farklı konsemptler sunarak Gurme, Mini ve Hiper olarak birçok segmente hizmet vermektedir. Aynı zamanda internet sitesi aracılığı ile online bir şekilde müşterilerin market alışverişi yapabilme imkânı sunmaktadır. Başarılı bir alt yapısı ve iyi bir finansal alt yapıya sahip olan CarrefourSA, yatırım yapmak için oldukça mantıklı yerler arasındadır. CarrefourSA bayiliği alarak iyi bir yatırım yapabilirsiniz.

CarrefourSA Bayilik Şartları Nelerdir?

CarrefouSA market zincirlerinden en bilinen markalarından biri olarak pek çok kişiye bayilik vermektedir. CarrefourSA bayiliği alabilmek için firmanın istediği bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar ise şunlardır:

Bu şartları sağladığınız takdirde CarrefourSA’dan bayilik satın alıp bir market açabilirsiniz.

2022 CarrefourSA Franchise Bedeli Ne Kadar?

CarrefourSA franchise bedeli değişiklik göstermektedir. Bu değişiklik açılacak bayiliğin konsept bir market olup olmamasına ve metrekaresine bağlıdır. Eğer CarrefourSA’dan bayilik almak istiyorsanız bu ücretleri ödemeniz en önemli şartlardan biridir. CarrefourSA franchise bedeli 150 bin TL ila 500 bin TL arasındadır. Bu ücret aralığı kendi marketinizi CarrefourSA’ya değiştirmek için gerekli olan sermaye miktarıdır. Eğer bir işletme, dükkân kiraladıysanız ve burada ilk kez bir market açacaksanız CarrefourSA mini için metrekare başına 2500 TL ila 3500 TL arasında bir fiyat biçilmektedir. Eğer CarrefourSA süpermarket açmak istiyorsanız metrekare başına 2000 TL fiyat biçilir. Bu da CarrefourSA’nın istediği en az 120 metrekarelik bir işletme için 200 bin TL ila 300 bin TL arasında bir sermaye gerekli demektir.

CarrefourSA Bayiliği Nasıl Alınır?

CarrefourSA bayiliği almak için CarrefourSA’nın internet sitesi olan https://www.carrefoursa.com/ adresine girilir. Burada bayilik yazan yere tıklayarak önünüze çıkan formu doldurup bayilik başvurusunda bulunabilirsiniz. Formda istenen bilgiler ise şu şekildedir:

Bu bilgileri doldurup açıklama kısmına ise neden bayilik almak istediğine dair bir açıklama yazısı yazılıp başvuru gönderilmelidir. Eğer CarrefouSa’nın bayilik vermesi için kişi gerekli şartların tamamını da sağlıyorsa bayilik alınır.

CarrefourSA’nın Kaç Tane Bayisi Var?

CarrefourSA bayi sayısı Türkiye’de toplamda 72 bayidir. 17 şehirde toplam 72 tane bayisi bulunmaktadır. CarrefourSA 30 ülkede hizmet göstermektedir. Ülkelerdeki bayilik sayısı ise değişiklik göstermektedir.

CarrefourSA Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

CarrefourSA bayilik hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz CarrefourSA müşteri hizmetleri telefon numarası ya da e-posta adresi vasıtasıyla daha detaylı bilgi alabilirsiniz. CarrefourSA iletişim numarası ve adresi şunlardır:

Exit mobile version