CarrefourSA kartı olanlara 560 TL para iadesi! 31 Ekim son gün hemen şubelere gidin

CarrefourSA’nın alışveriş kartı CarrefourSA Kart sahiplerine müjde. 560 TL cebinize geri girecek.

CarrefourSA kartı olanlara 560 TL para iadesi! 31 Ekim son gün hemen şubelere gidin- CarrefourSA  bugün SMS yolu ile tüm illerdeki müşterilerine ulaşarak harcamalarına karşılık para kampanyasını açıkladı. Yapılan açıklamada toplam 560 TL’lik ödemelerden bahsedildi. İşte detaylar…

SMS İLE AÇIKLADI

Türkiye’de binlerce şube ile milyonlara uygun fiyatlı ürün tedariki sağlayan CarrefourSA market zincirlerinden yeni bir kampanya açıklaması geldi. SMS ile yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

31 Ekim 2023 tarihine kadar KAZAN yazıp 4604’e gönderin, CarrefourSA Kartınızla yapacağınız tek seferde 1000 TL ve üzeri alışverişinizde 100 TL, 5 farklı günde toplam 500 TL puan kazanın! Üstelik Chippin ile öderseniz ek 60 TL ChipPuan, 4 farklı günde toplam 240 TL ChipPuan hediye! Detaylar: www.carrefoursa.com/kazan – www.carrefoursa.com/chippin SMS iptal: IPTAL yazıp 4604’e gönderin.

İşte CarrefourSA’dan gelen SMS:

Maksimum kazanılacak 500 TL’lik puanın yanı sıra ödemeleri Chippin ile yapanlara verilecek ek 60 TL ödeme ile toplamda bir müşterinin cebine yaptığı alışverişlere göre toplam 560 TL’ye varan geri ödeme yapılmış olacak. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin hemen en yakın CarrefourSA şubelerine giderek kasalardan CarrefourSA Kart sahibi olmaları ve alışverişlerini belirlenen koşullarda sağlayarak puan kazanmaları gerekiyor.

Koşulları sağlayan herkese CarrefourSA tarafından yukarıda ayrıntıları belirlenen puanlar ve ek Chippin ödemeleri CarrefourSA kartları üzerinden yapılacak.

Exit mobile version